Gå til innhold

Når politikere og velgere sørger for politikk som føret til dødsfall


Anbefalte innlegg

Ta eksempelvis da høyresiden fjernet tvang i psykiatrien. Mange pårørende skylder på det når deres kjære dør til selvmord. Et annet eksempel er boligpolitikken som gjør unge i Oslo mer stresset enn i resten av landet eller at unge generelt er mer ulykkelige enn noen gang. Sånt tar liv. Andre eksempler kan være veier, mangel på tog, pendleravstand til jobb etc. 

Hvorfor skal aldri folk holdes ansvarlige for det, men bli straffet bare fordi man har adhd og glemmer å betale for parkering? Norge er jo et helt forferdelig land når man tenker på det. Vi hadde så mange muligheter til å bli et fritt og bra land

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det å bestemme handlar ofte om å velge det minst verste alternativet. Å holde politikarane ansvarlege for at dei fjerna tvang i psykiatrien vil være urimeleg. Sjølv om enkelte tek sjølvmord fordi dei ikkje blir tvangsinnlagt men samtidig er det veldig mange som no slepp å bli låst inne mot sin vilje og i enkelte tilfeller også utan at det er behov for tvangsbruk. For veldig mange så er retten til å leve i frihet langt viktigare enn retten til å bli holdt i live med tvang. 

Skal politikarane straffast for å ta slike valg i beste meining så mister vi demokratiet, i staden får vi eit diktatur der den som tek makta også bestemmer at ein sjølv ikkje kan straffast eller kritiserast. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...