Gå til innhold

Anmeldelse: Call of Duty: Modern Warfare III


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Håper Microsoft får skuta på rett kurs igjen. MW 2019 var en troverdig reboot. Det var dritbra! Desverre ble hele spillet kastrert ved lansering av MW2 for å få spillerne til å punge ut nye 800,- spenn. Håper MS gjennopliver MW 2019 og beholder dette som CoDs competitive arena tilsvarende feks CS med små mindre velprøvde oppdateringer i årene som kommer. Så kan de fortsette med warzone for å melke på kjendisskins...
Lenke til kommentar
Whackedorange skrev (35 minutter siden):

De første Call of Duty spillene var bra etter det ble det resirkulert unnskyld uttrykket søppel

Uenig. MW 2019 er jo et av de beste i serien uansett årstall. Og så har du Black Ops 1 og 2 som er legendarisk. De gamle Call of Duty er jo kjempeflott de også, men det er flere gode CoD spill som har kommet i nyere tider også.

Lenke til kommentar

Forstår anmeldelsen og frustrasjonen om vedkommende har kjøpt CoD hvert år, men for oss som ikke har touchet et CoD på flere 10 år, var det faktisk veldig gøy å spille.. Menyene må en sette seg litt inn i, men ingen problemer for min del. Battle Pass fungerer.

8/10: forbedringspotensial

5/10: for den slitne CoD entusiast

Lenke til kommentar

Liker MP godt eg. Historiedelen var kort, men sliter av og til når eg er uforsiktig ( speler på Veteran ). 
Dog, COD er ikkje kjøpt for historiedelen, den er meir som ein bonus og eg liker at ein låser ting opp via kampanjedelen. MW2 kartene var gode, og synest dei fremdeles er det, men har samme hatet mot dei karta eg hadde hat for i "gamle dager" hehe ( ser på deg Wasteland ). 
Skal sei at eg blei litt overraska over kordan MW2 våpene oppførte seg i forhold til dei nye våpene.... er lengre TTK på dei overførte våpene kontra dei nye syns eg.
Overall ... koser meg masse :D

Lenke til kommentar
Jeg hoppet på MW2(forrige spill altså) etter mange år. MW2 føltes bra, og historien var akkurat passe og godt satt sammen. Det fikk meg til å prøve forløperen, likte historiekampanjen der og. MW3 føles derimot ut som ren hastverksjobb, med langt svakere mellomsekvenser, og et fokus på små kart ala DMZ, uten de velregisserte kampene fra de to forrige spilla i trilogien. MP er også ikke like tight som i MW2. Som igrunn er imponerende dårlig, når de bruker samme samme motor. Kartene så langt har vært svakere, og jeg ser liten grunn til å fortsette med CoD nå
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...