Gå til innhold

bottiB

Medlemmer
 • Innlegg

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

bottiB sine prestasjoner

11

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kan ikke skjønne hvordan du ikke kan få jobb som lektor.
 2. Trump blir president, USA trekker seg ut av NATO, Russland er ikke lenger redd for artikkel 5 og utløser WW3!
 3. Nei, det må kommunen svare på 😅 Ettersom det er en lederstilling er vel logikken at flere elever gir økt ansvar og derfor mer i lønn, men hva vet vel jeg.
 4. Det tas utgangspunkt i elevtallet 1. oktober hvert år. Skoler med 0 - 500 elever får én lønn, skoler med 500 - 700 elever får en annen lønn osv. Jeg jobber på en liten skole, så jeg er på det laveste trinnet.
 5. Historiedelen var søppel. Multiplayer er fortsatt gøy. Beste movement'en på en god stund. Koser meg, jeg!
 6. Jeg får kun betalt ut i fra hvor mange elever det er på skolen jeg jobber på. Ingen bonuser, ingen lønnsøkning på grunn av ansiennitet.
 7. Jeg fikk tak i fastlegen hennes for en stund tilbake og hadde en god samtale. Hun ble kalt inn til time, tok masse prøver og fant ut at det var mye som tydet på svært høyt alkoholinntak. Dette blånektet mamma for, og de kom ingen vei videre. Neste legetime dukket hun ikke opp og har ikke vært hos legen siden. Er bare så redd for konsekvensene. Jeg forstår veldig godt hva du mener og har tenkt på det selv, men er så redd for at ting bare blir enda verre. Hun først og fremst. Vi "vil ikke" fordi vi vet at hun kommer til å drikke, men samtidig ønsker vi jo at barnebarna skal ha kontakt med bestemor. De snakker om henne og er gamle nok til å vite at bestemor finnes.
×
×
 • Opprett ny...