Gå til innhold

Honkajonk

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Honkajonk

  1. Litt usikker på hva som gjør de du snakker om til ytre venstre. Det å være pro Putin og venstre, ser jeg som et paradox, nettopp fordi Putin er på ytre høyre i dagens politiske klima. Da tenker jeg spesifikt på politikken og retorikken som Putin fremmer, og politiske skikkelser på ytre høyre som får maktposisjoner i dagens samfunn. Ytre Høyre seiere, som Putin selv anser som seiere. Den kristne konservative, "anti-woke", transfobiske, homofobiske, anti abort, ultra nasjonalistiske, anti innvandrer, populistiske bevegelsen som virker å være valg kjøttet som svinger befolkningen i ulike land mot en høyre nasjonalist som stiller til valg på akkurat den type retorikk. Kanskje til og med kaller andre mennesker for skadedyr, som forgifter nasjonens rene blod. Der MAGA bevegelsen, typer som Jackson Hinkle, Putin, Trump alle gir sin stående ovasjon.
  2. Nå vet jeg veldig lite om Jackson Hinkle, men om han kan beskrives som et kult medlem eller en grifter tilhørende den ytre høyre MAGA bevegelsen, har Trump allerede beskrevet mennesker som krysser grensen som "poisoning the blood of our country". Samtidig som Trump er en bevist rasist. Trump repeats 'poisoning the blood' anti-immigrant remark | Reuters Jeg har til gode å se ytre høyre, skille seg nevneverdig fra nazismen. Spiller i grunn liten rolle om det er Putin eller Trump i den forstand.
  3. Såfremt Wow2 ikke er i planene, er interessen min typ 0. Tenk om GTA5 online skulle hold på med det samme. Er lov å tenke nytt.
  4. Forstår anmeldelsen og frustrasjonen om vedkommende har kjøpt CoD hvert år, men for oss som ikke har touchet et CoD på flere 10 år, var det faktisk veldig gøy å spille.. Menyene må en sette seg litt inn i, men ingen problemer for min del. Battle Pass fungerer. 8/10: forbedringspotensial 5/10: for den slitne CoD entusiast
  5. Har ikke spilt et CoD siden 2000 tallet, så bestemte meg for å prøve. Storkoser meg med spillet.
  6. Tenk om USA sendte major klossmajor, den oransje klovn, Mister pandemien er over etter mirakuløse 2 uker, bare injiser dette blekemiddelet så er viruset ferdig, bare hør på Putin så går alt bra.... bla bla bla
  7. Israel: Forbannet idioter Palestina: Forbannet idioter Hamas: Terroristrer!
  8. Men samtidig må en kunne anerkjenne disse menneskene og ikke prøve å lempe di i en eller annen bås di ikke tilhører. Som mann/kvinne eller hun/han. Som igjen betyr at "de/dem" pronomen kan være å foretrekke og kan være mer korrekt å bruke om di ikke faller naturlig i hun/han kategorien. Tror vi er stort sett enige her. "Hen" har sin bruk. Det er egentlig det jeg bryr meg om når en introduserer nye ord og utrykk. Har ordet et bruksområde i språket for å forklare noe som et annet ord ikke forklarer godt nok? Så for eksempel om en skal referere til en person en ikke vet kjønnet på. Jeg kan bruke deg som eksempel. Siden jeg ikke vet kjønnet ditt. Istedenfor å tippe pronomen. Han/Hun/De. Kan jeg bruke: "hen diskuterte med meg på diskusjon.no". "Hen hadde noen argumenter". "Hen sa ditt og datt" Funker det.
  9. Jeg mener det er mange som påstår at alle mennesker er født enten gutt/jente eller han/hun kjønn. Binært. Er ikke det litt av sakens kjerne? At noen er så støtt/trigget av at noen bruker pronomen de/dem, at de måtte lage en mod for å få fjernet dette fra et data spill? At de rett og slett ikke vil anerkjenne eksistensen til mennesker som ikke er definert som hun eller han kjønn?
  10. Er med på den. Normalt sett har mennesker 2 armer. Normalt sett blir mennesket født han eller hunkjønn. Men å påstå at alle mennesker blir født med 2 armer, når noen faktisk blir født med 1 eller ingen, blir da feil. På samme måte som det å påstå at alle mennesker blir født han eller hunkjønn. Også feil. Også det å påstå at alle mennesker blir gitt korrekt kjønn ved fødsel, er også feil. Om en later som en ikke vet hva tanken bak en slik mod er, kan jeg si meg enig med deg. Men du kaller selv modden både barnslig og "snowflake" aktig. Du har vel tiltenkt deg noen meninger på hvorfor du syns det? Folk kunne laget mods for å fjerne svarte karakterer i spillet også. Motivet er vel ganske selvforklarende om noen velger å gjøre slikt?
  11. Intetkjønn er en reell ting, uavhengig av om en vil kalle det tredje kjønn eller hva som helst.. Det blir mer et semantisk spørsmål. En språklig problemstilling for min del. Poenget er at når noen påstår at vi kommer som mann eller kvinne (egentlig hun og hankjønn, da ingen blir født mann eller kvinne) binært kjønn, så ekskluderes mennesker som faller litt mellom hun og hankjønn, eller har egenskaper fra begge. Der kjønnet potensielt ikke har blitt definert korrekt, eller det rett og slett ikke har vært mulig å definere kjønnet i den binære dikotomien på en god måte før kanskje senere i livet med ulike kjønns definerende behandlinger. Menneskene finnes. De har potensielt blitt gitt feil kjønn ved fødsel (trans) eller kanskje ikke har et definert kjønn i det hele tatt, og går for pronomen som (de/dem) Det å tvinge disse menneskene inn i dikotomien, når de potensielt ikke passer i noen av de, er feil, etter min mening. Det er mitt poeng og mitt synspunkt.
  12. Det er dette jeg ikke forstår i trans debatten. At selv om en anerkjenner at det finnes unntak (uavhengig av prosentandel) velger en fortsatt å påstå at kjønn er binært. Dette er og forblir en falsk dikotomi. Når en i tillegg anerkjenner at noen mennesker faktisk er født med tilstander som gjør det notorisk vanskelig å definere kjønn, og i noen tilfeller får feil kjønn definert ved fødsel, som ikke er utenkelig når barnet blir født med 2 kjønnsorgan, og eller med Male XX syndrom, for eksempel, velger en å fortsette å påstå at det å definere kjønn er binært og enkelt. Mens i realiteten er det ikke alltid like enkelt. Og disse menneskene eksisterer, uavhengig av om en kaller de for en "statistisk usannsynlighet". Det er faktisk på tide å anerkjenne at disse menneskene eksisterer. Eller? Når det kommer til Nexus Mods, står de selvfølgelig helt fritt til å fjerne innhold på sin nettside. Fjerne mods som er laget for å spille politikk på eksistensen av transpersoner, anser jeg ikke som politikk av Nexus. Det handler rett og slett om å fjerne, sensurere hatefullt innhold.
  13. Hva var feil med utsagnet? Å være motstander av Pride er faktisk det å være motstander av budskapet som Pride faktisk er. Hva var kontroversielt med det? Pride er en global feiring av LGBTQ mennesker. Aksept av disse menneskene. Om du er motstander av Pride, er du nettopp motstander av LGBTQ mennesker som feirer sin eksistens. Jeg kjøper ikke at Pride er blitt noe annet, bare fordi noen feirer Pride på en måte du ikke liker. Det som er hat retorikk her, er alle som prøver å gjøre Pride til noe det ikke er, for å kunne marginalisere Pride som budskap. Som igjen fører til at LGBTQ mennesker blir marginalisert. Som igjen kan føre til at folk som ikke har gjort annet enn å feire Pride med å ha et Pride flagg i sitt hjem, blir utsatt for vandalisme av mennesker som har kjøpt din propaganda om at Pride er noe farlig og stygt.
  14. Det er ikke bare semantikk når jeg forklarer deg forskjellene. Forskjeller du anerkjenner når du skriver "både Pride og Foreningen Fri". Det er ingen som eier Pride. Det er et budskap og en feiring for alle. Her har du kastet bort tid kun på å fortsette å vise hvor stor motstander du er av noe Foreningen Fri gjør, som har absolutt ingenting med Pride som budskap å gjøre, eller folk rundt om i verden, som feirer Pride sitt BUDSKAP og feirer pride måneden. I Norge står FRI for ca 1/3 av Pride ARRANGEMENT Som også viser at du tar feil når du påstår at FRI står for "et stort flertall av disse i Norge" 1/3 er ikke et flertall. Foreningen Fri har ikke arrangert Pride Month, eller valgt ut flagg, eller funnet opp budskapet til Pride. Det er en tid på året, der LGBTQ mennesker viser sin stolthet for den di er. Så det er veldig synd om "skeive" skulle falle for propagandaen din, og ikke feire Pride, bare fordi di har blitt lurt til å tro at Pride er noe annet, enn det det faktisk er. Lurt til å tro at Pride og Foreningen Fri er synonymer. Pride (LHBT) – Wikipedia En kan være motstander av FRI, motstander av en spesifikk feiring av Pride, samtidig som en kan være for Pride som budskap. En kan velge å ikke delta på FRI sine arrangement, samtidig som en kan henge opp Pride flagg i vinduet hjemme. En kan velge å ikke godta BDSM klær i skolen, samtidig som en kan godta Pride flagg i klasserommet. En kan lære voksne og unger hva Pride handler om. Samtidig som en kan være kritisk til organisasjoner som Foreningen Fri. (gir meg ikke)
  15. Du beviser bare poenget mitt. Pride motstandere, er veldig aktiv i å male Pride som noe det ikke er. Pride bevegelsen/budksapet er ikke en organisasjon som har et hovedkontor, med en offentlig talsperson, eller et tog i Oslo som kommer med politiske ideologier. Det er en bevegelse, et budskap om at LGBTQ mennesker finnes og det er plass til di også i samfunnet. Det å være motstander av Pride, er å være motstander av budskapet Pride. Motstander av aksept av LGBTQ mennesker. Som inkluderer "skeive", transpersoner, og så videre. Alt dette er sidestilt fra mennesker som måtte advokere ulike politiske ideer. Som Foreningen Fri. Som faktisk er en organisasjon, med en leder, som arrangerer Pride relaterte events, som du potensielt mener bedriver politisk aktivisme, som har arrangert en event du potensielt ikke liker. Om en er uenig i hva Foreningen Fri advokerer og gjør, så er du faktisk bare uenig i hva Foreningen Fri advokerer og gjør. Som ikke har noe med Pride sitt budskap å gjøre. Selv om Foreningen Fri advokerer for Pride og arrangerer Pride relaterte events. En kan være for Pride, og motstander av Foreningen fri. Det en ikke kan være, er for "skeive" og motstander av Pride. Nå har jeg prøvd å forklare dette så mange ganger, at jeg orker ikke repetere meg mer. Lykke til videre med debatten.
  16. Fordi pride handler om inkludering av lgbtq mennesker. Aksept for at foreldre som "mamma og mamma" eller "pappa og pappa" eksisterer, og er verdt akkurat like mye. Jeg har prøvd å forklare at dette må skilles fra enkelt menneskers måte å demonstrere/feire på. Du gjør en kognitiv feil ved å tro at enkelt menneskers måte å demonstrere/feire på, er det som blir dratt inn i barnehagen. Du forveksler et pride tog, demonstrasjon/feiring, med bevegelsen og budskapet Pride.
  17. Kan du vise til eksempler der folk har mistet jobben i skole eller barnehage for å være motstander av å ha pride rekvisita i skole/barnehage? Dette er selvfølgelig til forskjell fra å være motstander av pride som bevegelse/budskap. Som bare kan tolkes som å være motstander av inkludering av lgbtq mennesker. Som igjen vil nødvendigvis åpne for spørsmål om vedkommende er skikket i stillinger som krever omsorg for andre mennesker.
  18. Muligens det kan ha med budskapet en vil lære bort? Pride = inkludering av lgbtq mennesker (noe som du mener folk er mettet på?) vs Pride = BDSM sex orgie (noe du mener folk ikke er helt mettet på enda?) Jeg vet hva jeg ville lært barn og unge.
  19. Pride er aksept og inkludering av LGBTQ mennesker. Noe jeg har repetert ganske mange ganger allerede. Dette inkluderer selvfølgelig trans personer. Helt korrekt. Men artig vinkling, bare for å ende opp med å bevise poenget mitt. Kanskje ikke den slagkraften du hadde tiltenkt?
  20. Det kan være uanstendig for noen, akseptabelt for noen. Moralsk forkastelig for noen. Derimot bør dette skilles fra det å være ulovlig i henhold til norsk lovverk. Som jeg nevnte. Det er mange aktiviteter som kan tilskrives å være av en seksualisert natur. Du ga et eksempel i Frognerparken. Jeg kan nevne kyssing for eksempel. Det er også noe de fleste som bedriver, vil definere som en del av den seksuelle akten. En vesentlig del. Er det bannlyst fra offentligheten? Burde det være? Hvor går grensen i henhold til kyss/beføling av kjæresten, simulere jukking/runking offentlig? Akkurat hvor denne grensen går, i henhold til lovverket, kan jeg ikke svare på. Jeg vet ikke. Det kreves forståelse for norsk lovverk, noe jeg ikke har. Samtidig tenker jeg det må være rom for å kunne uttrykke seg i en demonstrasjon/tog. Det å kle seg opp i lakk og lær, klarer jeg ikke å se på som ulovlig. Dette er voksne mennesker som demonstrerer/feirer offentlig, som også er annerledes enn om en skulle stille seg uanmeldt midt i Frognerparken foran barnefamilier. Når ungdommen feirer russetida, kommer jeg heller ikke til å rynke på nesen om ungdommer i et russetog gjør ting en ikke nødvendigvis ville introdusert for barn. En kan til og med syns oppførselen er moralsk forkastelig. Men det er svært viktig å skille mellom pride som budskap, og mennesker som demonstrerer/feirer pride på sin måte. Selv om noen voksne mennesker velger å kle seg utfordrende i en feiring/demonstrasjon, som omhandler pride, betyr ikke det at pride som budskap er skadelig for barn. En kan fortsatt lære barn om inkludering av alle mennesker på livets vei. Til og med inkludering av lgbtq mennesker.
  21. Ingen som hadde sex i offentligheten. Det er en vesentlig forskjell på å simulere sex relaterte aktiviteter, med det å faktisk blotte seg, eller ha sex offentlig. Denne forskjellen kan en ikke overse. Det er mange aktiviteter en kan tilskrives å være av en seksuell natur. Uten at de aktivitetene er bannlyst fra offentligheten av den grunn. Heldigvis har jeg ikke nektet deg din mening. Derimot poengterte jeg hvordan pride motstandere vil prøve å male bevegelsen/budskapet negativt. Selv om budskapet har alltid vært det samme. Inkludering av LGBTQ+. Som pr definisjon. Derimot det som folk har et problem med, er handlingene til noen mennesker som feirer pride. Denne forskjellen bør fremheves. Og heldigvis er det ikke opp til pride motstandere å definere hva bevegelsen/budskapet er. Du står fortsatt fri til dine meninger.
  22. Det er heldigvis ikke opp til motstandere av pride å definere hva pride er og handler om. Den leken kan en bruke om alle budskap, til og med rasisme om en skulle finne seg i en posisjon der en er forkjemper for. Men jeg forstår hvorfor pride motstandere vil male pride i et stygt lys. Det hadde vært svært beleilig. Dette er et argument mot mobbing, argument for aksept, og mot Benestad sin praksis. Ikke mot pride. Der du etterlyser "stille aksept", burde en heller etterlyse mer aksept. Kanskje til og med akseptere lgbtq mennesker. Som pride da handler om.
  23. Grensen finnes allerede i lovverket. Tenker det er greit ytringsfriheten kommer foran Ingrid på 75 som ble krenket av hvordan noen mennesker feiret og demonstrerte, fordi de kledde seg ut, eller viste hud. En må ikke glemme at når det kommer til demonstrasjoner, som kan fremstå krenkende, så har vi lov å brenne religiøse tekster som en provokasjon her i landet. Poenget er at lista ligger svært høyt i Norge. Og slik vil jeg helst ha det, uten at jeg kommer til å bedrive subjektiv dans om hva som er mest krenkende. Lovverket finnes allerede. Og det omtaler både hatefulle ytringer, og seksuelt krenkende adferd. Akkurat slik det skal og burde være. Om du ikke klarer å diskutere uten å gå på person, blir du blokkert. Det rælet du serverte der, kan du få diskutere med deg selv. Har absolutt ingenting med meg å gjøre. Thon står helt fritt til å heise et flagg eller ikke.
×
×
  • Opprett ny...