Gå til innhold

Beste ladebrikke?


Sharpings

Anbefalte innlegg

Har en liten ekstrabil som går på strøm. Og av og til må den lades når jeg er ute på tur og da synes jeg at det er fint med en slik ladebrikke. Har en fra Mer, men opplever å ikke finne ladestasjoner fra Mer, så da må jeg knote med apper og websider og bankiID og kortbetaling. Noe jeg synes er veldig mye ekstra jobb der jeg står i 3 minusgrader og storm. Samtidig er jeg ganske langsynt, så jeg synes det er vanskelig å se hva jeg gjør på mobilskjermen av og til.

Finnes det en ladebrikke som funker på flere ladeplasser som f.eks Recharge som ikke krever at man betaler medlemsskap i NAF eller noe annen forening? Jeg vil gjerne bare ha en ladebrikke som funker litt overalt, uten at jeg må betale for noe mer enn bare brikke og bruk.

Er dette tilgjengelig?

Endret av Sharpings
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Sharpings skrev (18 timer siden):

Har en liten ekstrabil som går på strøm. Og av og til må den lades når jeg er ute på tur og da synes jeg at det er fint med en slik ladebrikke. Har en fra Mer, men opplever å ikke finne ladestasjoner fra Mer.

Kan du ikke legge inn Mer-ladebrikken på andre operatører? Du må ha SSIDen på brikken, men den finner du kanskje i Mer-appen eller på baksiden av brikken.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Sharpings skrev (På 22.10.2023 den 3:39 PM):

Men da måmjeg ha medlemsskap som koster 535 kr i året. Vil helst unngå slike ekstrautgifter.

Medlemskap der gir fast 25% rabatt hos BilXtra, har vel spart inn kontigenten på diverse krims krams jeg har handlet. Ellers legger jeg meg på linje med svaret fra mobile999.

Northe har konkurransedyktige priser i Norden for å ikke kreve abonnementavgift synes jeg. Elbilforeningen har gode avtaler med ladetilbydere i Norge men på utenlandstur er det greit å sjekke priser. Vil man ha noe enkelt så er Elli bra for de har flest ladetilbydere, men flat prismodell gjør at de for tiden er dyrere enn andre. Fortum er nok helt grei, trenger ikke å komplisere det slik jeg gjør bare for en lang tur i blant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...