Gå til innhold

Hva er deres mening rundt dette?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer an på flere ting, er det mulig å holde fast armene hennes mens en er i ferd med å få bank?

Har han mulighet til å overnatte et annet sted enn krisesenteret? Ønsker han å snakke med dem, kan han sikkert også fortelle over telefon. Han kan true med å flytte ut, midlertidig eller varig. Kommer også an på hvem som eier boligen. 

Lenke til kommentar
Hansen Borgen skrev (På 16.8.2023 den 21.39):

https://www.diskusjoner.no/p/om-konakjresten-din-slr-deg-drar-du-til-krisesenteret--dt90t73ye7d

Opplevd at en får bank av kona. Slår han tilbake eller sier noe så kommer familien hennes. Hva mener dere er det riktige å gjøre her?

I følge problemstillingen til trårdstarter så er det mulig for krisesenter? Er man sikker på att disse vil ivareta menns intresser i disse situasjoner? (Egentlig så burde det første spørsmålet være, er det "same sex" samboer/ekteskap, fordi det er større sannsynlighet for IPV i lesbiske forhold sammenliknet med heterofile forhold). Desverre så vet jeg veldig lite om hvordan norsk politikk er rundt IPV, men likner den andre lands politikk så er det veldig lite man kan få gjort, en kan så håpe på at man har et personlig støtteaparat som kan hjelpe, for man kan så absolutt ikke stole på offentlige resurser i denne situasjonen (hvis den likner på andre nasjoners politikk) og komme seg ut av forholdet så fort som mulig.

Lenke til kommentar

Det finnes noe som heter proporsjonalitetsprinsippet, så det er ikke bare å slå tilbake. Hvis hun klapper til ham og han knuser skallen hennes er det han som sitter i det.

Bare én ting å gjøre, og det er å avslutte forholdet så fort som mulig. Heller ikke menn skal trenge å være i forhold med kvinner som driver psykisk eller fysisk vold.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (6 timer siden):

Ja han var berømt, blir sammenlignet med Prøysen, Wrejswiik og Bellman.

Men sangen er relevant til Temaet..

De som sammenlikner ham med Prøysen, Vreeswijk og Bellman, dem om det.

Hva som også kan være relevant for temaet: Er det barn med i bildet, hvis det er det så vil han ikke forlate forholdet i frykt at hun vil snu volden mot barnene.

Lenke til kommentar

Flytt ut.

Er det barn med i bildet så ta bilder og annen dokumentasjon. Anmeld og ta med barna når man flytter ut etter hun har mistet omsorgsretten sin. Ta gjerne med truslene om at resten av familien til kvinnen skal hevne seg om man sier noe til noen.

Om det er ønskelig å leve med psykopaten i et psykopatforhold så kanskje det er best å falle til samme nivå? Gjøre det innforstått at om hun slår ungene eller han en eneste gang til så går neste biltur til foreldre hennes med et balltre og en spade.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...