Gå til innhold

Hansen Borgen

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hansen Borgen

  1. Hei. Jeg kjøpte Kia Ceed 2014 stasjonsvogn. Det fulgte med skiboks. Jeg har prøvd å demontere den uten å lykkes. I følge verksted så må jeg ta kontakt med kia for å kjøpe nøkkel. Noen som har en slik nøkkel til utlån? Bor på Jessheim. Noen som kan hjelpe meg med demontering eller veilede meg? Ringte forrige eier og spurte henne. Hun viste ikke det hun heller så hun kjørte med skiboks på i 7 år. Noen må vel ha vært borti dette. Står kia merke på tak stativer.
  2. https://www.diskusjoner.no/p/om-konakjresten-din-slr-deg-drar-du-til-krisesenteret--dt90t73ye7d Opplevd at en får bank av kona. Slår han tilbake eller sier noe så kommer familien hennes. Hva mener dere er det riktige å gjøre her?
  3. Jeg har prøvd å starte en forum side. Siden heter crazyforum.no Nå føler jeg navnet på siden ikke passer i Norge. Men jeg får ikke trafikk på siden. Har brukt en god del penger på markedsføring men det funker ikke. Derfor jeg kommer hit, kanskje noen andre kan se hva jeg ikke ser. Slik at jeg kan rette opp i det. Håper noen her kan hjelpe meg. Takk på forhånd.
  4. Jeg sliter med å få trafikk på siden. Bruker 10 000 på markedsføring hver måned. Men uansett så logger de seg ikke inn. Noen tips?
×
×
  • Opprett ny...