Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hjelp til første MC, 300+CC


mfb

Anbefalte innlegg

Hei. Tar tunglappen MC nå, og ser på ulike sykler men det er hav å velge i og trenger litt hjelp:)

Jeg skal bruke sykkelen primært til å pendle til jobb som tar 10-15min, små utflukter i helgene hvor jeg kjører maks 45-60min med kona bakpå, for å dra på skogsturer osv sammen, og besøke venner som bor 30-40min unna. 

Har primært sett på en vespa 300cc da det er mye oppbevaring både mellom bena men også i toppboksen, og kan være en fin tursykkel samtidig som det er enkelt for kona å bli med på tur.

 

Men har samtidig tenkt at når jeg først tar tunglappen, så kunne jeg kjøpt noe litt mer spenstig. Har da sett på f.eks en ktm duke 390, men da tenker jeg at det fort blir vanskelig for kona å bli med på tur, og det er mindre oppbevaring.

 

Er det noen tips der ute? Tenker å kjøpe brukt, og har et tak på 60.000.

 

Takker for svar:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vespa har jeg hatt som lånesykkel når min har vært til service.  Artig sak som kjører kvikt, men det er litt små hjul ift vanlig dårlig norsk veistandard og det jeg vil kalle "nervøst" styre.  Veldig små utslag for å svinge, men sikkert en vanesak.

650 og ikke noe mindre med passasjer og bagasje for å ha litt krefter.  For god setekomfort f.eks. en brukt V-strom 650 med veldig god setekomfort også for passasjer https://www.finn.no/mc/all/ad.html?finnkode=303879969 (65K)

En annen mulighet hvis du vil prøve ut en MC før du kjøper den er at det faktisk er endel som leier ut sine MC'er på Hygglo.no - var inne og tittet her om dagen og prisene varierer fra 600-2000 kr/dagen.  Kan være en god investering istedenfor feilkjøp...  

Endret av Rune_says
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...