Gå til innhold

Pinnacle viser rødt utropstegn i tidslinje.


Anbefalte innlegg

I et av videoklippene i et prosjekt får jeg alltid et rødt utropstegn i tidslinjen. Videoen spiller helt normalt i edit-mode, men det er umulig å eksportere - den stopper da midt i rendering-prosessen nettopp der klippet med utropstegnet er.

Jeg har googlet og det jeg får forklart overalt, er at det er en missing link for videofilen. Vel, det er det IKKE. Jeg har ikke flyttet videofilen til en annen mappe - det er forøvrig samme mappe der alle andre videoer og bilder til prosjektet ligger - disse har ikke utropstegn eller andre problemer.

Kan det være at !-tegnet i mitt tilfelle betyr noe annet? Er videoen korrupt på noe vis? Det er en MOV-fil, så det burde gå greit. Det var opprinnelig en MTS-fil, men konvertert til MOV v.hj.a. Wondershare Uniconverter.

Takknemlig for tips. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
nightowl skrev (19 minutter siden):

Husker jeg brukte Pinnacle for mange år siden. Det var ymse problemer med programvaren, til slutt fikk jeg fnatt.

Beklager, jeg har ikke noe bedre svar til deg. Jeg ville byttet om jeg var deg.

Det har jeg ikke tid til! Lager video om min sønn som skal konfirmeres om to uker. Har lagt vanvittig mye tid og arbeid i prosjektet.

Jeg brukte også Pinnacle for ca. 20 år siden. Den gangen var det veldig ustabilt. Prøvde derfor Sony Vegas. Ja, det var mer stabilt, men likte ikke brukegrensesnittet like godt som Pinnacle. Men vanvittig frustrerende dette!!

Lenke til kommentar

OK .... 🙂

Vel, da får du bare prøve de vanlige triksene. Som å kopiere videoen i mappa, også legge den til på nytt i Pinnacle. Konvertere til andre formater, før du legger til videoen på nytt. (Fordi .MOV suger.) Eksportere alle ferdige biter, også opprette et nytt prosjekt med disse + klippet som opprinnelig ga deg ! ... Osv.

Endret av nightowl
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...