Gå til innhold

Kompani Lauritzen, hvorfor kaste ut de som har mest bruk for å være der?


Anbefalte innlegg

I dette innlegget vil jeg argumentere for at de som ryker ut først i Kompani Lauritzen, faktisk er de som burde vært med lenger, fordi de er lengst unna den beste versjonen av seg selv. De tre som røk ut etter rekrutten er blant de som virkelig burde vært med videre.

Kompani Lauritzen er en utfordring som krever både fysisk og mental styrke. De som ikke klarer å henge med i de tidlige stadiene av konkurransen, kan ha potensiale til å vokse og forbedre seg i fremtiden. Det kan hende at deltakerne som ryker ut tidlig, ikke har hatt muligheten til å utvikle seg til sin beste versjon ennå, og at de derfor ikke klarer å overleve i konkurransen.

I tillegg kan elimineringen være resultatet av uflaks og tilfeldigheter. I en utfordring som Kompani Lauritzen, kan det være små marginer som avgjør hvem som vinner eller taper, som hvilke lag man havner på i de ulike lagkonkurransene. Dette betyr at en deltaker som ryker ut tidlig, ikke nødvendigvis var dårligere enn de andre deltakerne, men rett og slett hadde en uheldig dag, eller var uheldig med laget. Hadde Christoffer Robin og Turab byttet lag på vei opp fjellsiden, så ville førstnevnte unngått dimmekamp og fått bli. Så tilfeldig kan det være

I oppsummering, selv om det kan være fristende å tro at deltakere som ryker ut tidligere i Kompani Lauritzen ikke hadde det som kreves, så er dette ikke nødvendigvis tilfellet. De som ryker ut først kan være de som har mest å lære, og som har størst potensiale for vekst og utvikling. Kompani Lauritzen kunne derfor i større grad vært en viktig erfaring for disse deltakerne, og en mulighet til å jobbe mot å bli den beste versjonen av seg selv. Jeg synes Tropp 1 løste akkurat dette på en bedre måte. Å avgjøre hvem som fortjener å få bereten til slutt kunne man klart uten å hive ut folk så tidlig i løpet som det man nå gjør.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Annonse

Enig, men det var nok viktigere med Tropp 1 at de gjorde som de gjorde.

Kjendisene er det lite synd på selv om de har godt av å få litt perspektiv på tilværelsen utenfor. Noen av de viser virkelig hvordan de ser på seg selv som "the main character" og har vært den som gir andre folk oppgaver. Heldigvis er det en del som tar det litt mer seriøst.

Men ja, ikke uenig at det er litt for tilfeldig hvem som ryker ut. Verste eksempelet er vel Marius Skjelbæk xD Snakk om å snuble seg til finalen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...