Gå til innhold

Har du Easee-lader? Se etter dette i sikringsskapet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gavekort skrev (6 minutter siden):

Langt ifra. I absolutt verste tilfelle så må de trekke tilbake ladere og modifisere dem, eller selge dem under nye forutsetninger.

Enig, men dette kan gi en gigaknekk på omdømmet så det kan ha mye å si for selskapets fremtid. Jeg synes de per nå har vært litt tøffe i trynet og lite ydmyke. Men håper de endrer taktikk neste uke.

Lenke til kommentar
On 2/10/2023 at 7:25 PM, Gavekort said:

Langt ifra. I absolutt verste tilfelle så må de trekke tilbake ladere og modifisere dem, eller selge dem under nye forutsetninger.

ja, det er da grunn nok til å gå konkurs? De har hatt eventyrlige resultat, men en slik tilbakekalling vil fort koste en tusenlapp per enhet og per november 2022 skrøt de av 512.000 enheter. Kanskje ikke alle må utbedres, men det er lett å se at her er det regnerstykker som blir kjemperøde.  

I tillegg må de utvikle, teste og etablere en ny godkjent løsning - alt sammen uten å kunne selge noe. Flotte greier det mens man er grynder, men med over 300 ansatte er ett omsetningsforbud helt krise, selv om det bare varer en måned eller to.  

Samt omdømme-knekken de har hatt. 

Det eneste halmstrået er at de klarer å få godkjent RDC'en sin og at de andre avvikene er pro-forma og kan løses uten modifikasjoner, men vanskelig å se hvordan overspenning- og EMC feil kan være av den sorten. Slik det svenske brevet er formulert tolker jeg det til at det er tre forkjellige ting de må utbedre på kretskortnivå. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...