Gå til innhold

Switch Finne igjen spillkode etter full reset...


plankeby

Anbefalte innlegg

Hei.

Har kjøpt en brukt Nintendo Switch. Det fulgte med ett spill når den var ny, spill med kun kode ikke fysisk.

Eier har nullstilt maskinen, forståelig nok. Nå lurer jeg på kan jeg spørre selger om å få med spillkoden og så bruke denne koden på nytt på totalt nullstilt maskin, med ny konto? Har ikke tatt i bruk maskinen ennå, er en familiegave til jul. Men tenkte å sette den opp. Fikk med eske og den viser jo spillet som er med på hele forsiden... Men uten kode..

Altså, finnes det noen mulighet for at spillet kan aktiveres hos ny bruker basert på at Nintendo sitter med enhetens unike ID?

Er det bortkastet å spørre selger om han har spillkoden? For koden er selvsagt brukt opp, men hva om server finner enhetens unike ID utenom brukerkonto??

Var dette forståelig?

Endret av plankeby
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner hva du mener. "Problemet" er at når en kode først har blitt aktivert på en bruker vil den for alltid være tilknytta til den uansett hva han gjør og ikke. Dette er nok en type policy som er vanskelig å gjøre noe med i Nintendo's øyne, ettersom de tenker nok at en bruker kan selge en maskin(Switch) og senere kjøpe ny eventuelt og deretter logge inn med sin gamle bruker og videre laste opp de spilla som er registrert på den.

Lenke til kommentar
sedsberg skrev (1 time siden):

Spill på Switch blir knyttet til konto. Ikke maskin. På gamle Wii ble spilla knytta til maskinen.

Takk. Er logisk dette. Bare fikk tanke om det var noen mulighet. Da har Ring Fit som er med den brukte maskinen null verdi.

Kommer til å unngå å kjøpe spill uten fysisk format, da vi ikke vet hvor lenge man bruker maskinen og verdi/nytte senere til andre på bruktmarked.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...