Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Fest med svigers / foreldre


Gjest 50ba5...ae6

Anbefalte innlegg

Gjest 50ba5...ae6

Lurer egentlig på hva andre her gjør.  Jeg har aldri vært med på mine foreldre sine "fester" eller sammenkomster sammen med sine venner når de har feiret noe. Selv om jeg nå er jeg 30.   Føler liksom at foreldre har sitt eget liv utenfor med barna også.

Selv er jeg småbarnspappa, så jeg ser absolutt at det må være deilig å ha en arena hvor man bare kan slippe løs, er vel naturlig å holde litt igjen hvis barna er tilstede? 

 

Men min samboer derimot, hun er med på en god del egentlig, og nå er det snakk om et 60 års lag for faren hennes som står for tur. Vi har allerede feiret bursdagen med stor familiebursdag/reise. Og skal det egentlig til neste år også som har blitt forflyttet pga corona mm.. Men samma det.

Nå maser samboer på at vi absolutt må dra på denne fyllefesten svigers nå skal ha med sine venner.  Jeg syntes det er nå litt merkelig, men meg om det. Jeg er jo overhodet ikke interessert i å feste med 60-70 åringer. Noe dama ikke syntes var særlig poppis å si.

 

Så da må jeg høre litt her også... Anser dere slikt som normalt ?

Og ikke bland vanlige bursdager inn i dette..  Dette er en fyllefest hvor de har leid lokale og skal ha fri bar mm. Og samtlige av kompisene er jo alkoholikere ( kontrollerte alkoholikere som de selv sier ) 

Det har vært tidligere at det har vært fester på hytteområdet som vi har deltatt i ( da er det 100 stk der)  men da har man liksom sin egen gjeng å være med.. Her er det bare jeg og samboer, og samboer kjenner jo flere av disse kameratene da de har vært der fra hun var liten.. Men ja..

 

På forhånd, takk for svar

Anonymous poster hash: 50ba5...ae6

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, det er normalt. Hvorfor skulle det ikke være det? 

Jeg leste en gang i en bok dette:
Du har plikt å elske dine barn, men dine barn har ingen plikt i å elske deg. 

Min erfaring er at når man som foreldre er "ferdig" med sin plikt. Er det opp til barna hvor tett kontakt man ønsker med sine forelde. Mange sier man "blir kjent med foreldrene sine på nytt" - i voksen alder. Mens andre holder et mer formelt og distansert forhold med sine foreldre, får andre igjen mye tettere kontakt. Det er heller ikke uvanlig å omtale dem som nære venner, og ikke bare som "far/mor".

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...