Gå til innhold

Tips til førsteårs studenter ved NTNU i Trondheim


Anbefalte innlegg

Hei! Er en jente på 19 år, som skal gå et årsstudium i geografi på NTNU dragvoll til høsten. Sitter nå på hybelen og gru-gleder meg til studiestart. På mandag braker det løs med fadderuka, og som førsteårs student har jeg null peiling på hva dette går ut på. 

Hva er fadderuka? Er det mye festing? Får man tid til alt? Hvordan blir man kjent med folk? Hvordan er studiemiljøet I  Trondheim?

Kjenner kun noen få studenter her fra før av, så er avhengig av å bli kjent med noen!

Har du noen student hacks/tips så setter jeg pris på hvis du vil dele dem også ;)

Mange takk for alle svar

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husker godt den følelsen. Litt skummelt, men jeg kan nesten forsikre deg om at du har mange gode opplevelser i vente.

Fadderuka er opplegget til de ulike linjeforeningene de to første ukene i semesteret. Fadderne er studenter fra ulike linjer/studier som er 2.-årsstudenter eller høyere. Mitt tips er å delta på så mye du orker i fadderukene. Ja, det er lagt opp til en del festing, men de senere årene har jeg inntrykk av at de fleste linjeforeningene også legger opp til alkoholfrie arrangement. Så, finn din linjeforening, se an opplegget, og vær med på så mye du er komfortabel med. Du kommer til å møte masse folk, og noen ender kanskje opp med å bli gode venner. De ulike linjeforeningene pleier å være godt representerte på immatrikuleringen (men den er kanskje digital også i år?).

Forøvrig finnes det en NTNU-tråd på forumet, som ikke er så aktiv som den en gang var. Men, det er masse info å hente ved å lese tråden, og så er det mange som følger tråden som kan svare på veldig mye.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...