Jump to content

Anonym.2002

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

203 profile views
 1. Har lest på Forsvaret sine sider om flyreise til leiren. Ikke alle som får dekt flyreisen om avstanden ikke er stor nok fra leiren.. I innkallinga mi står det ingenting om flyreise, selv om jeg bor 450 km unna.Men akk... jeg får bare krype til korset og bestille flyreise på egen regning. Det er uansett den enkleste (og raskeste) måten å komme seg dit på.
 2. Takk for fyldige svar og gode pakketips.... Når det kommer til flyturen bor jeg 450 km unna madlaleiren. I innkallingen min var det ikke vedlagt flyreise, men jeg har hørt om folk fra mitt område som har fått refundert pengene bare man legger ved reiseregninger.. Vet ikke helt om dette stemmer, men fly er uansett den enkleste måten for meg å komme meg til madlaleiren på. På flyet har jeg bestilt 23 kg med bagasje.. Har jeg skutt meg selv i foten?? 23 kg er ganske lite, men ser jo at man ikke trenger å ta med all verden da man får det viktigste man trenger der inne i leiren. Powerbank var uansett bra du nevnte Har noen av dere forresten noen erfaringer med å ta opp fag fra VGS i Forsvaret?? Mangler matte R2 og er svært interessert i å ta dette opp i førstegangstjenesten.
 3. Så lenge rekruttene kan bruke linser i felt vil det gå bra for meg. Linser er dog et styr og ta av og på om alarmen går midt på natten.. Foretrekker egentlig briller mest, da øynene mine blir tørre av linsebruk. Har skaffet meg månedslinser nå som jeg skal prøve ut. Når det gjelder øvelser, har jeg hørt at løping med sekk, push ups og sit ups er de viktigste øvelsene. Føler meg brukbar på disse nå. En bekjent sa jeg burde øve på kroppsvekt fremfor å trene med vekter. Det er nok noe i det
 4. Takker for fyldige svar. Håper jeg ikke blir dimma pga dårlig syn. Sa til feltlegen at jeg hadde -5.0 på begge øyne, men ikke no problem å bruke briller/linser...I følge han hadde de visst flere der inne med samme styrke. Litt spent på hvordan det går med de fysiske kravene.. Noen øvelser dere anbefaler mer enn andre??
 5. Har sett på tjenester som inkluderer diverse "gaster": våpenteknisk gast og navigasjonsteknisk gast"...Høres spennende å være på båt, da jeg har litt erfaring fra tidligere. Var du i sjøforsvaret? Hvordan var miljøet der? Vet du forresten hvordan det er å bruke linser/briller i forsvaret. Er avhengig av briller/linser hele tiden, men på telefon-sesjonen jeg hadde i april2021 sa forsvarets lege at dette ville gå greit.....
 6. Hei! Skal i førstegangstjenesten januar 2021 (sjøforsvaret) og har noen ting jeg lurer på: * Har nettopp bestilt flybillett privat gjennom Widerøe, da jeg bor såpass langt unna madlaleiren. Ser at prisene på flybillettene har gått opp da veldig mange har bestemt seg for å ta fly. Vil jeg få refundert pengene fra Forsvaret? *Hva er burde jeg ha med meg? Er det noen ting jeg burde ha med i tillegg til Forsvarets pakkeliste som inkluderer 4-5 klesskift, toalettsaker, ID, penger og matpakke til den første dagen? * Hva er den beste tjenesten man kan få i sjøforsvaret? Har selv lyst til å reise så langt nord som mulig, jobb på båt eller land spiller liten rolle.... Hvis dere har noen andre innvendinger om tiden deres i forsvaret tar jeg dem gjerne imot.
×
×
 • Create New...