Gå til innhold

Flykaoset i Europa.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mest manglende flyplasspersonale. Renholdere, skrankeansatte etc. I motsetning til i Norge, der vi har veldig sterke permisjonsordninger, og folk ble permittert men fortsatt beholdt jobben, sa de bare opp alle sine ansatte under pandemien i Europa. Nå får de ikke rekruttert nok nye folk til å bemanne alle stasjonene. Og da blir det totalt kaos når "hele europa" skal reise på ferie til et annet land samtidig.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Alle de 3 kombinert. Mange ble sagt opp ute i Europa under nedstengningene da ikke alle hadde like gode permiteringsordninger som oss. Dette ilag med at forventet flytrafikk ikke skulle ta seg opp til 2019 nivå før i 2024-25 førte til en veldig redusert bemanning rundt omkring. 

Når da flytrafikken og oppdemmet reiselyst ikke matcher hverandre så fører det til kaos. Alt personell i lufttrafikken krever kurs og tar gjerne minimum 2-3 måneder før en ansatt er skikkelig klar og uavhengig en mentor.

Vil nok tro grunnen for at flyselskapene henger bakpå er jo at for 2-3 måneder siden så kunne ingen forvente så store lettelser og nærmest et fritt Europa uten restriksjoner. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...