Jump to content

Softis12

Medlemmer
 • Content Count

  313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Softis12 last won the day on November 21 2019

Softis12 had the most liked content!

Community Reputation

326 :)

Recent Profile Visitors

1433 profile views
 1. Så da kan man mene at oljenæringen på plattform har ufortjent mye lønn? Lavt utdannede som du sier
 2. Når skal de ta ut streik da? Er før sommeren i mai og juni uravstemningen kommer tilbake fra medlemmene. Kan ikke streike på andre tidspunkter i året
 3. Blir jo det samme som om oljearbeidere fortjener millionlønn? Mange mener de ikke fortjener, men de er en gruppe i en spesiell situasjon som det ikke er lett å erstatte. Det er også i oljeselskapene sin beste interesse å holde maskineriet gående for at man skal tjener grasalt med penger. Sånt er det med flyteknikere og luftfartsbransjen også.
 4. Det jeg sliter med å forstå er hvordan du kan mene at modulering av en sendebølge kan påvirke deg? Du vet hva moduleringen innebærer sant?
 5. Ja du tenker på den vanlige vekselstrømmen av elektroner vi har i kroppen? Da i nerver og hjerne?
 6. Du får honnør på anbudsruter. Det vil si hele kortbanenettet i Norge pluss noen av de store flyplassene i Nord-Norge.
 7. Det samme har Infrarød Stråling i 300ghz spekteret. Det samme har UV fra solen i 750Thz spekteret. Frekvens er likegyldig. Alt elektromagnetisme enten det er fra solen, deg selv eller en telefon er akkurat samme tingen.
 8. Saken er jo at E39 er hovedfartsåre for 1.5 millioner mennesker fra Agder i sør til Trondheim i nord. En av Norges få samfunnsøkonomiske prosjekter som vil bidra positivt i forhold til kostnaden. Det gjør at man tar seg råd til å investere. Sier ikke at man bør ha bedre kvalitet på byggingen i Nord, men E39 utbyggingen skal man virkelig ikke være overrasket over dimensjonen fordi det lønner seg.
 9. Står slikt om dette i kjøpsvilkår som du aksepterer når du betaler, der nevner de spesifikt ordrer de mener er beregnet for videresalg, force majure, ting er utsolgt etc. Det de også beskriver er handelsprosessen og der er siste steg ordrebekreftelse så litt i gråsone den der da ordrebekreftelse er ordrebekreftelse så med mindre den er veldig åpenbar brudd på kjøpsvilkår så skal det nå være vanskelig å argumentere mot for Elkjøp sin del.
 10. Vil nå ikke si yoke ratt er noe galt så lenge man får progressiv styring. Fullt utslag 90 eller 100 grader til hver side. Vil jo selvfølgelig være en vanesak, men vil da ikke tro at det skal være så mindre trafikksikkert
 11. Når gassprisen er høy så er jo andre land mye mer villigere til å betale godt for norsk strøm. Når disse da byr opp prisen så tar jo strømselskapene og eksporterer istedenfor? Alt for å tjene mer penger til kassa. Sånn kapitalisme fungerer.
 12. Prøver du virkelig å endre grunnleggende fysikk??....
 13. Kina er jo i akkurat samme løpet. Kjøper energi koste hva det koste vil. Ikke rart Russland velger å selge til Kina selv om Europa matcher prisene.
 14. Forskjellen på eksemplene dine er at røntgen befinner seg i spektrumet av elektromagnetisk stråling som er ioniserende. De påvirker cellene da de kan trenge veldig dypt og påvirke celler på atomnivå. Ikke-ioniserende stråling som Radio, IR og Mikrobølger har ikke nok energi i seg (er for lavfrekvent) til å påvirke disse forbindelsene i cellene. Derfor er det eneste de kan påvirke er å øke frekvensen på atomene som en helhet ergo kun varme de opp.
 15. Håper du for all del ikke går ut i sollys og blir bombardert med ElektroMagnetiske strålingen til Sola...
×
×
 • Create New...