Gå til innhold

Tips til nettverksutstyr, nytt hus


Niram

Anbefalte innlegg

Det er nok overkill ja, så fremt du ikke har store ønsker om å administrere nettet ditt.. Sitter en sånn her i nettet, en pluss-varaiant som tar hånd om 8 kamera.. 🙂

Anbefaler deg å kikke innom https://www.youtube.com/c/CrosstalkSolutions og https://www.youtube.com/channel/UCHkYOD-3fZbuGhwsADBd9ZQ..
Samt: https://www.youtube.com/c/UbiquitiInc

Endret av Woff
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 8 måneder senere...

Hei. Jeg er på jakt etter noen som har plassert POE-switch i lukket svakstrømskap og kan meddele at dette går fint mtp. varmeutvikling. De avgir noe varme siden de kan levere 50-200W avh. type. Fikk du plass til en eller flere av de 16-port poe switchen i skapet ditt?

Endret av Crawler123
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Cloud Key er en egen enhet. Kommer i utgaver med eller uten harddisk for kameraløsning. 

Man kan også velge en løsning med Dream Machine, disse (pro/se) har om jeg ikke husker helt feil innebygget 8-port switch. Husker ikke om de har POE, men det tror jeg i alle fall Pro har.

Så vidt meg bekjent er ikke console OS integrert i noen av switchene, men det er en stund siden jeg har surfet på nettsidene deres, så... 

PS: Jeg synes man bør ha et konsoll satt opp slik at man får patchet utstyret. 

Jeg kjøpte før DM, så jeg har en Security Gateway, 48P POE, Cloud Key Gen2 med HDD, og har kastet ut bredbåndsrouteren. Fikk ikke patchet fiber rett i SG dog, måtte ha en fiber converter først. 

Har også AP AC OnWall HD bak TV'ene. Dette er veggmontert AP med innebygget 4P switch. Monteres i, eller på, en single skjult veggboks som må stå alene. Da får man en kabel inn med kablede fire enheter ved TV, og WiFi. 

Hadde nok kjøpt DM i dag. Men, sjekk hvor høy throughput utstyret har om de er av de med veldig rask internett linje. Har ikke sjekket de siste versjonene, men tidligere var det noen begrensninger der om man har en SG i loopen. 

Endret av Serpentbane
Lenke til kommentar

Om noen klarer å trekke masse nettverkskabler og mister merkingen, terminer dem ute i bygget først og lån en buzzer. Da henger man på en enhet som lager signal ute i bygget, og setter buzzeren i enden av kabelen på patcherommet og finner riktig kabel. Terminerer eller merker denne, flytter til neste veggpungt - repeat. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...