Jump to content
Øystein.F.

ANMELDELSE: 12 Minutes

Recommended Posts

Veldig kult konsept, men i eit spel der du skal oppleve nestan den same situasjonen igjen og igjen (og 10 gonger til), så burde det vore ein mykje meir praktisk måte å spole tida framover på. Då eg sat meg fast på kva eg var nøydd å gjere for å finne den neste ledetråden så fekk eg meir lyst til å berre google det enn å faktisk spele gjennom. Det er så ekstremt kjedeleg å gjenoppleve dei same minuttane på repeat kvar einaste gong du skal prøve å gjere ting bittelitt annleis. Eg skjønar at det gir meining tematisk at det er slik, men gi nå oss vanlege dødelege ein sjanse også. 

 

  • Like 6

Share this post


Link to post

Tenk å anmelde dette i stedet for Overboard!, som også kom ut i år, og også baserer seg på å gjenoppleve samme situasjoner igjen og igjen, men som er 10 ganger bedre enn dette spillet, og er at av årets desidert beste spill. Slett journalistikk, men penga rår.

Share this post


Link to post
15 minutes ago, Arodem said:

Tja. Nå skrev vi om Overboard! i sommer i en av mobilsakene våre (https://www.gamer.no/artikler/feature-sommerens-anbefalte-mobilspill/509749/2 ), og anbefalte det tydelig der, men du leser kanskje ikke dem. Litt rart da, siden selv forsidebildet er av Overboard! på den artikkelen. 

Utover det har du gjort det klinkende klart at du synes mesteparten av det vi driver med er helt håpløst, faktisk på jevnlig basis de siste 10 årene, så jeg skjønner ikke hvorfor du fremdeles er her. Men kos deg med «pengene rår»-konspirasjonsteoriene dine (dette er ikke en veldig godt lest anmeldelse, for øvrig, uten at det er noe problem for oss) og den stadig merkelige kritikken som bommer helt på målskiven. 

that's a lot of damage! xD

  • Like 5

Share this post


Link to post

Jeg ble selv meget skuffet over 12 Minutes. Liker konseptet, men det inneholder for lite. Man har noen forskjellige endings, men disse bestemmes kun ut ifra siste handling. Man kommer til punkter i spillet hvor du må finne den ene lille tingen du ikke har prøvd enda for å kunne komme videre. Det finnes ikke flere måte å gjøre noe på, kun én måte er riktig. Veldig mange ganger hvor jeg ble frustrert over at jeg ikke kunne gjøre ditt og datt, da det var opplagt at dette burde vært en mulighet.

Se på dette spillet som en "puzzle". Det finnes bare én løsning og det er bare én måte å gjøre det på for det meste.

Hvis dere liker konseptet vil jeg anbefale The Forgotten City. Her er valgmulighetene mye større og det er mye mer å gjøre.

Share this post


Link to post

Et innlegg vedrørende skribentens bruk av nynorsk er fjernet. I Norge har vi 2 skriftspråk, bokmål og nynorsk, begge er likeverdige og en diskusjon rundt dette under en anmeldelse er fullstendig off topic. 

Modereringen skal ikke kommenteres i tråden

  • Like 3

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...