Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Har vært singel i snart fire år, og dette synes jeg er ganske vanskelig og tøft mtp at jeg er en kjærestejente som elsker kos og sex og sånt og har behov for å bety alt for en mann. Synes folk ikke gjør annet enn å lage barn og føde i disse coronatider, mens jeg ikke har hatt sex eller noen som helst flørting med menn på over et år som er ganske lenge for en på 29 år. Aldri ser menn på meg ute, har veldig liten lyst til å vise meg i bikini på stranden enda jeg elsker å bade. Når menn tar kontakt med meg så er det bare for å snakke eller få selskap eller hva enn de er ute etter. De er aldri seriøse eller interessert i meg som person, vurderer meg ikke som kone/mor/ evt bestevenn. De ber meg aldri på ordentlig date, når jeg selv prøver å ta initiativ og si at jeg er interessert i han eller de, så tar de avstand og eller bare opptrer kjedelig og lunkent overfor meg. Drømmer ofte om at jeg er lykkelig forelsket og har sex med en mann som vil ha meg og virkelig elsker meg. Ingen menn ser ut til å ha evnen til å like MEG og virkelig ville ha meg skikkelig som hans største kjærlighet og kone/mor. Dritt lei av å være singel, upoplær og barnløs. Er skikkelig verpesyk nå, nærmer meg 30. alle får barn for tiden! Takler ikke å høre/lese og se på film eller serier engang, når det hele tiden er skitten/voldelig sex der de virkelig tenner på dama si og alle andre er så attraktive at de får flere lange forhold på minst 10 år og flere barnekull.

beklager for syting. Har prøvd hele livet å få til denne kjærligheten, som jeg mislykkes i hver gang. Hadde et forhold på fire år som var skikkelig bra i noen år også ble det slutt. Og en annen før der igjen som varte i 1 år, men han dumpet meg og jeg gikk videre. Ingen menn vil investere i meg eller forholdet vårt/ jeg er en slags bruk og kast gjenstand som ikke respekteres eller sees av noen menn. Merker at jeg ofte blir tatt useriøst i mange sammenhenger og sett på som dum, enda jeg er langt ifra dette. Menn tåler ikke at jeg har mer kunnskap enn de noen ganger og de tåler ikke at jeg også har et sexliv som skal tilfredsstilles i kjæresterelasjoner.

Har en slank kropp og pent ansikt, store pupper, langt hår, sprettrumpe, bra klesstil og er ganske oppegående, smart, omsorgsfull, masse seksuell erfaring etc. men blir bare forbigått og ender i usynlige og dårlige relasjoner med menn. Er aldri drømmedama eller den rette for vanlige menn med feil engang. Har prøvd nettdating og treffe folk in real, men fungerer ikke.
 

Synes også menn ofte går for overvektige/store damer med tattoveringer og en litt spesiell personlighet. Er akkurat som om at vi blonde, slanke, lave kvinnene ikke lenger er å foretrekke eller tenne på for dere menn. Jeg liker som sagt menn som har litt ekstra med fett eller muskler, helst skjegg, men uten også, og som er høy etc, er nogenlunde attraktiv og med en omsorgsfull/sympatisk og oppegående personlighet som liker å ta vare på de rundt seg. Men en sånn mann er vanskelig å finne, enten sitter de på stranden med kona og sine tre barn lykkelige i disse dager, føler alle damer kjemper om disse mennene. Eller så er disse mennene ikke interessere i meg, har fortsatt kjærlighetssorg overfor en sånn mann som jeg hadde sex med og datet i fjor, men han ville ikke mer. Han gjorde meg lykkelig, men tydeligvis gjør jeg ingen lykkelige og fornøyde.

føler hele tiden at samfunnet er så overflatisk og at man må ha en viss personlighet/væremåte og utseende for å i det hele tatt bli vurdert/gitt en sjanse til. 

Endret av Heihei92
Ikke ferdig
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest d2ad6...5dd
Frank Olsen skrev (22 timer siden):

Du må jo vise hva du har å by på vet du 😉

Ikke lurt kan bli brukt til et ligg og så er det bye bye. Det er hardt for selvfølelsen og selvverdet til ei jente som er glad romantikk og alt det som virkelig er  hyggelig før eventuell sex som å føle samhørighet, nærhet, trygghet og at personen er noen som er til å stole på og vil deg vel. De mannfolka er det mangelvare av i dagens dating verden så vær forsiktig. Ta vare på deg selv.

Anonymous poster hash: d2ad6...5dd

Lenke til kommentar

Er mange som har det slik som Heihei92, spesielt nå som samfunnet har vært så lukket. Men dette er ikke noe som bare gjelder kvinner, er mange menn som har det på samme måte. Lyspunktet der er jo at det brått kan skje at man treffer på en av motsatt kjønn som er i samme situasjon, og da kan det bli full klaff. Og slikt skjer gjerne når man minst venter det.

Så TS, bare vær tålmodig, selv om det føles dritt. En vakker dag er det din tur!  🙂

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Heihei92 skrev (23 timer siden):

Har en slank kropp og pent ansikt, store pupper, langt hår, sprettrumpe, bra klesstil og er ganske oppegående, smart, omsorgsfull, masse seksuell erfaring

Bra kontaktannonse! Jeg spår at innboksen din kommer til å få meldinger fra et dusin forumbrukere om 3...2...1... :wee:

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Heihei92 skrev (23 timer siden):

Synes også menn ofte går for overvektige/store damer med tattoveringer og en litt spesiell personlighet. Er akkurat som om at vi blonde, slanke, lave kvinnene ikke lenger er å foretrekke eller tenne på for dere menn.

Ante ikke at bakvendtland var i Norge. Men du burde poste bilder, så kan vi avgjøre om det er deg eller omgivelsene som er problemet!

Endret av Groundbreaking-Maize
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Føler med deg, er nok mange inkl. meg som begynner å føle at det snart er på tide å slå seg ned. Husk at det å sammenligne seg med andre aldri er en kilde for glede. Kan godt være de er lykkelige utad, men så innerst angrer de på å ha slått seg ned med akkurat den mannen. Mye vi ikke ser på sosiale medier. 

 

Du finner han sikket til slutt, er mange ufrivillig single menn der ute, faktisk mer enn noensinne :) er bare i dag litt vanskeligere å finne dem når man ikke har kunnet gå ut av huset på lenge. 

 

Du skal bare ha rett en gang! 

 

og du er heldig som er slank, den absolutte majoriteten foretrekker det. Men kanskje som litt overvektig tenker de at det er bare andre overvektige som ønsker dem. 

Lenke til kommentar
23 hours ago, Heihei92 said:

Er skikkelig verpesyk nå, nærmer meg 30.

Det er også noe der legges merke til og for de fleste av oss er det et digert 'red flag'.  Få menn ønsker å bare være doner sæddonor. 

Edit: Rettet en stavefejl som åpenbart gjorde det vanskelig å forstå meningen...

Endret av tigerdyr
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest 86042...ef1

Oppegående tror jeg blir opp til øyet som ser 😉 Ja, nå kommer meldinger fra alle mannfolk som plukker opp damer på nett som om det er matvarer. Lykke til med det! 

Anonymous poster hash: 86042...ef1

Lenke til kommentar
Gjest 86042...ef1 skrev (17 timer siden):

Oppegående tror jeg blir opp til øyet som ser 😉 Ja, nå kommer meldinger fra alle mannfolk som plukker opp damer på nett som om det er matvarer. Lykke til med det! 

Anonymous poster hash: 86042...ef1

Tviler på at det er så normalt lengre, mulighetene for å få kontakt med folk over nett er mye bedre andre steder enn nettforum.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...