Gå til innhold

Rykte: – Oppgradert Switch-modell skal avdukes før E3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er en av de ryktene jeg lett kan tro på. Ene er at det er blitt snakket om så mye, men er jo og logisk. De må jo ha noe å slå tilbake med når de to andre har nye konsoller på gang. Jo! Det er det samme markedet: spillmarkedet.

Nintendo kommer sikkert til å lage spill som fungerer på OG Switch og nye Switchen, og vise frem hva de ser ut på nye (MP3, BOTW2 og Bayonetta 3 burde si seg selv at blir vist på nytt hardware) men lurer på om de skal la tredjepartsutviklere ha eksklusive spill til den.

Og lurer virkelig på hva navnet blir. Blir ihvertfall ikke "Switch Pro"!

Ikke lenge til vi for se om dette stemmer eller ei. Moro med E3.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror dere surrer. Er ikke dette som er det beryktede ønsker om en switch pro som faktisk har mer power. Dette er en oled refresh med muligens 4k ekstern oppskalering. Dette har de funni ut av firmwaren som er cracke. Skal gå enda en stund før de får mer power- avhengig av ny brikke fra nvidia. Og det utviklerne ønsker er mer CPU power blant annet såe.. jeg tror neste skikkelige switch blir vanskelig / godt stykke unna

Lenke til kommentar

HAha. Skal ærlig innrømme jeg er et gedigert surrehue =D Er jo selvfølgelig MP4 jeg mente. Men ja, om Nintendo har lyst til å holde "momentumet" oppe til Switchen såmå de hamre løs ed fete, eksklusive spill og det tror jeg vi for se på årets E3. Og om de virkelig vil at Switchen skal holde ut 7+ år så er en "Pro" som trengs nuh mens Sony og MS kjører på med sine nye duppedingser. Er bare et par uker igjen.

Tror generelt det kan bli en bra E3 i år.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...