Jump to content

Setko

Medlemmer
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3297 profile views
 1. Neida sant nok, men det har ikke vært sånn på andre jeg har brukt, så ble bare litt overraska
 2. Ja jeg er inne der men får ikke trykke på valget. Er en hengelås og virker som der er låst bak en pro versjon. Megateit. Få3 prøve en annen app..
 3. Noen som bruker Tivimate som vet hvordan man oppdaterer spillelista?må man ha pro versjonen?
 4. Jeg kjøpte en mnd til den prisen for å teste det ut ja. Kjøper man for et år blir det 130 euro. Gjør muligens det om jeg er fornøyd etter en måned. Blir jo over 1000 lappen i måneden om man skal se både PL og CL på vanlig måte.
 5. Kjøpte en måned med streamy, men PL kanalene virker ut å være offline? Noen som har samme problem?
 6. Noen som har kjøpt Streamy eller NXT Norge IPTV som vet om de har fått fiksa kanalene til PL nå? 🤔Eller har ikke Viasat åpna kanalene ennå?
 7. Noen som kan anbefale en IPTV app som er tilgjengelig på Samsung Smart TV? Mye forskjellig her, virker ut til å være mye dritt også
 8. Er Premier League kanalene til ViaSport oppe for de som har kjøpt pakken hos de? eller er de ikke "aktivert" ennå?
 9. Dere som bruker IPTV, bruker dere VPN eller er det ikke nødvendig? Sjansen er vel minimal for å bli tatt
 10. takker for svar. Ser dere tar betalt gjennom Firi så blir fort dere. Mulig jeg ordner en prøvetime i løpet av uka når jeg får tid. Må se om jeg finner Xiaomi boksen min først 😅
 11. Takk for svar. Jeg mulig jeg kjøper hos dere også, kom ikke over dere før nå. Dere får PL til seriestart eller? Et siste og kanskje dumt spørsmål (som nevnt jeg har ingen erfaring fra disse greiene), vil en Xiamoi Mi Boks S fungere til å se IPTV gjennom dere og andre? Har en liggende som jeg ikke har brukt
 12. Etter å sett meg rundt så går jeg nok for det jeg og. Jeg er helt fersk på sånne IPTV greier, og VPN også, så lurte på om VPN er nødvendig? Planen min var å bruke samsung-tven min til å se på, og så vidt jeg forstår så får jeg en kode jeg må skrive inn i en IPTV app for at det skal fungere?
 13. Jeg kjøpte konsoll fra CDON en gang tidligere når det stod sånn "Forhåndsbestilling". Husker ikke helt om jeg fikk den på den dagen det stod, mener faktisk den kom før enn den oppgitte datoen. Har handla mye fra cdon før og, det er en legit nettbutikk.
 14. Fikk mail om det tidligere at de vil tilby 50 kanalpoeng, eller evt -100 kr på regningen
×
×
 • Create New...