Gå til innhold

Captein morgan, dårlig alkohol/smak?


Anbefalte innlegg

Pleide og drikke denne typen alkohol med cola før, men nå klarer jeg såvidt og drikke den med 9/10 deler cola og 1/10 del morgan..

Har sett den på så å si hver eneste fest jeg var på i 2015-2018 som en "billig" løsning for og bli mer "full/miste balansen" ting.

Er dette egentlig bare en "billig" måte for og få den effekten eller er det flere som liker denne alkohol-typen?

Tror jeg har en 750cl flaske i kjøleskapet som enten blir gitt bort til noen som liker den. (Enten en familie medlem eller noe.)

Endret av MultiGamerClub
Glemte og redigere vekk noe.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rom & cola føler jeg er en typisk ungdomsdrink som etter min smak blir alt for søtt og klissete. Alt for tykk og kraftig. Jo eldre man blir, jo mer går man vekk fra tunge sukkerholdige/søte drikker. Jeg hadde forsøkt å blande med noe annet enn cola.

For eksempel: Tonic-vann og en dæsj lime, ingefærøl eller smaksatt seltzer (Rema1000 har noen fiffige nye varianter der, med blant annet ingefærsmak). Eller noe så enkelt som farrisvann med sitron eller lime. 

Lenke til kommentar

Rom er ein bra alkoholtype det. Captain Morgan er kanskje ikkje det beste merket men på ingen måte dårlig. 

For min del blir det litt i søtaste laget, og ettersom den har ein karakteristisk smak så er det mest vanleg å blande den med cola (og den er heller ikkje så godt eigna til å drikke rein sjølv om det funker som shot eller med masse is i glaset). 

Det du kan prøve er å blamde andre drinkar. Eg ville nok blanda mojito berre at i staden for lys rom så bruker du Captain Morgen. Eit anna tips er Captain Morgan og tropisk juice.

Lenke til kommentar

Viktig at man kjøper riktig Morgan også da. Første gang jeg handlet det så valgte jeg CM "Dark Rum", som endte i total katastrofe. Gikk for Spiced Gold etter det. 

Prøv forresten å bland den med noe annet enn Cola. Jeg husker jeg fikk god summetone med oransje Ginger Joe ingefærøl sammen med Captain Morgan.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...