Gå til innhold

Utestengt fra KG for andre gang.


Gjest 1d114...7ce

Anbefalte innlegg

Gjest 1d114...7ce

Nå er jeg drittlei det forumet. Jeg aner ikke hvorfor jeg er utestengt denne gangen heller 🤷‍♀️. Burde de ikke i det minste skrevet hvilken regel du brøt og ikke ramse opp alt av regler?

Jeg har fått meg online venner der jeg har skrevet med på privat basis i over år. (Trøst i korona ensomheten). Burde en ikke fått beholdt den muligheten til å holde kontakt med enkelt brukere? 
 

Jeg fant ut i en annen tråd at moderatorene der diskuterer under annen bruker i tråder uten at det opplyses at de er moderatorer. Det syns jeg er sært. Får en moderator ett Horn i siden til deg uten at du som bruker er klar over det er du fucka.

Det står at du skal erkjenne regelbruddet. Det er eneste mulig knapp å trykke på. Ingen mulighet der og da og få spurt om hvorfor man er utestengt. 
 

Nå måtte jeg gå via omveier for å få gitt beskjed til mine private kontaktet og gi ut epost som er mindre anonymisert enn en profil der.

Anbefaler virkelig ikke kg .. ser mange som

hetser andre der som får fortsette og fortsette. Jeg  er sett på som konspirasjons teoretikere bare fordi jeg syns korona tiltak ikke henger på greip og at samfunnet raseres. Jeg er ikke mot korona tiltak men de må være logisk.

I tillegg er jeg sett på som antivaksiner fordi jeg er skeptisk til disse hurtig vaksinene og vaksine pass. Jeg er for alle de andre vaksinene som er godt utprøvd over mange år.

Tenkte jeg skulle spre det glade budskap om KG over alt jeg kommer til.

Amen

Anonymous poster hash: 1d114...7ce

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Man må innse at Kvinneguiden ikke er for alle. Det skal nok helst snakkes om det man kan snakke om med barn. Jeg har kalt det forumet for en katastrofe, for stakkars moderatorer skjønner ikke reglene mer enn noen andre. Dessuten er det så kvinnedominert og venninnepreget på bakrommet som de kaller det. Det er rett og slett ikke stedet for de som tenker annerledes(da skjønner moderatorer ingenting), eller stedet for kritiske ytringer om ditt og hint på forumet. Det er heller ingen fordel om man har høy intelligens, for da føler de andre seg på defensiven, og rapporterer. Man må være den som satt bakerst i klassen i alle år, eller den som er likegyldig nok til å stort sett jatte med.

Mer alvorlig er at moderatorer opererer i visse tråder under andre brukernavn, og på toppen som anonyme. Jeg vet hvem ihvertfall en moderator er, så jeg vet litt om systemet der som det virker. Nå er forumet privateid, så en får bare glemme hele sirkuset. Det er mange som sliter veldig hardt med ting, og man blir derfor utestengt om man krenker og sårer andre uten at det er intensjonen. Ĺitt som på psykriatisk avdeling tipper jeg. Det er alltid redelige unntak som også får advarsler og utestenging i hytt og pine. Glem hele forumet er min anbefaling. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Ka9nen skrev (7 timer siden):

Hva er KG?

 

ITtraktor skrev (7 timer siden):

Tipper Kvinneguiden.

Haha, jeg visste egentlig det men hjernen tolket det som Kristelig Gymnasium (‘Katta’) og da måtte jeg trykke meg inn på tråden; lurte på hva TS hadde gjort av ugagn for å bli kastet ut fra Katta 😆

 

Aldri brukt KG men etter hva jeg har fått med meg fra andre steder (om KG) så høres ikke det TS har opplevd så uvanlig ut.

Lenke til kommentar
NoBo skrev (17 timer siden):

 

Haha, jeg visste egentlig det men hjernen tolket det som Kristelig Gymnasium (‘Katta’) og da måtte jeg trykke meg inn på tråden; lurte på hva TS hadde gjort av ugagn for å bli kastet ut fra Katta 😆

....

Off topic:

Katta = Oslo Katedralskole

KG = Kristelig Gymnasium  (Men tydeligvis også brukt om Kvinneguiden)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...