Jump to content

Ka9nen

Medlemmer
 • Content Count

  297
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

373 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

1266 profile views
 1. Her er vi på linje og jeg takker for mer dybde og god informasjon om dette. Tommel gitt
 2. Jeg vet ikke hva som er det reelle tallet fra India, men det er rart det ikke er mer fokus på hvor blodig konflikten har vært der. De enorme tapene av menneskeliv. Det ser aldri ut til å ta slutt heller, det har vart fryktelig lenge.
 3. Det blir ofte slik når enkle observerbare fakta om ideologien/religionen Islam serveres. Selv opplysning om Saudi-Arabia som nekter å ta imot flyktninger til tross for en enorm teltleir som står tom størsteparten forsøker man å bortforklare med "ja men de tar jo inn arbeidsinnvandring". Som om det er sammenlignbart. Det blir jo som at mange svensker og polakker jobber i Norge, det er jo bare en fordel for landet da det gir oss skatteinntekter og antagelig er mange av disse jobbene uinteressante for nordmenn (f.eks å plukke jordbær). Enda verre er det i Saudi Arabia, ikke bare tar de drittjobbene men de har ikke rettigheter og bygger ofte landet som underbetalt. Personangrep er ikke noe å bry seg om, men det blir jo et slags svar i seg selv til TS sitt spørsmål.
 4. Artikkel 1. Alle mennesker er født frie og med samme menneskeverd og menneskerettigheter. De er utstyrt med fornuft og samvittighet og bør handle mot hverandre i brorskapets ånd. Det betyr selvsagt ikke at alle er født med like stor lommebok eller andre privilegium. Og det betyr selvsagt ikke at det en påstand om at dette etterleves overalt per dags dato. Men jeg synes det er en fin visjon og skjønner ikke hvorfor du reagerer på det og kaller det "vestlig-kristent-humanistisk".
 5. Her er jeg enig med deg. Med ett lite unntak, Bård Tufte Johansen var desidert morsomst da han tullet med venstresiden og var "kulturell vaktbikkje" osv. Langt morsommere enn han er nå med sin politisk korrekte og særdeles forutsigbare humor i "nytt på nytt". Ellers synes jeg komikere er en sterkt døende rase i vår tid. De som har fått meg til å le mest er i grava nå eller ikke lenger aktive.
 6. Ikke bare det, men denne klimapsykolog-studenten Erik Nakkerud har faktisk kandidatur i MDG. Burde ikke NRK kanskje opplyst om det? https://gamleoslo.mdg.no/kandidat/erik-nakkerud/
 7. At man ser mye bedre ut i speilet enn når folk tar bilde av deg 😄😄
 8. Er det virkelig mulig å være så lettlurt som dette? John Peter Egenæs forklarte det godt da Saudi-Arabia forsøkte seg: Amnesty International Norge mener det ikke går an å sammenligne gjestearbeidere med flyktninger i nød. - Dette er ikke sammenlignbart i det hele tatt, sier generalsekretær John Peder Egenæs til Nettavisen. - Det er sånn at det er en ekstrem situasjon i Syria og i en del naboland, og da mener jeg gulfstatene må stille opp og ta imot disse flyktningene som trenger hjelp, og ikke bare sette dem i arbeid fordi de har behov for gjestearbeidere, sier Egenæs. + dette da: - Men det er klart at i alle gulfstatene er alle gjestearbeidere en slags annenrangs borgere uten de samme rettighetene. Og vi har hørt grufulle historier om enkelte gjestearbeidere. At gjestearbeidere i Saudi-Arabia er annenrangs borgere, er helt klart, sier Egenæs.
 9. Du skrev at du reagerte på flere av menneskerettighetene og uttalte at det måtte være "kraftig farget av et vestlig-kristent-humanistisk ståsted." Artikkel 1: "All human beings are born free and equal in dignity and rights." Hvis man ikke kan være enig om noe så åpenbart riktig for menneskeheten så står det verre til enn ventet. Antagelig må islam, kastesystemer og diverse annet heller revolusjoneres.
 10. Ja, jeg klarer fortsatt ikke se hva som er galt med artikkel 1# i det hele tatt. Hva mener du bør tas vekk?
 11. Jeg klarer virkelig ikke se hva som er galt med artikkel#1 i det hele tatt.
 12. Takk for god info, jeg regnet med det at det var noe sånt. Estimatet fra India er også ett forsiktig estimat. Sannsynligvis så har det dødd langt flere bare der.
 13. Vi bør ikke forvente toleranse for karikaturer? jo, i vesten så forventer vi at folk kan oppføre seg eller i det minste ikke gå til angrep på noen selv om de har tegnet en karikatur av din fantasigud. Er ikke det bra nok med ytringsfrihet så kan man alltids reise til land der "blasfemi" er forbudt ved lov. Så jeg er helt uenig meg deg
 14. De største dødstallene kommer kanskje fra India?
×
×
 • Create New...