Gå til innhold

EARLY ACCESS-INNTRYKK: Valheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
On 2/14/2021 at 7:06 AM, GnilreG said:

Har ikke testet det selv, men en jeg jobber med sa det var elendig. PvPen som var så dårlig, blandt annet hit boxen. Ellers var bygingen mye dårligere enn rust og conan.

Hvis man går inn i Valheim og forventer PvP på nivå med Rust eller Conan kommer man til å bli skuffet. Dette er på ingen måte et PvP-fokusert spill. Her ligger majoriteten av fokuset utvilsomt på PvE. En server støtter kun opptil 10 spillere pålogget samtidig, og hver enkelt spiller må manuelt skru på at de ønsker å kunne ta skade fra andre spillere. Dette kan man slå av/på når enn man ønsker, og standard er altså avslått.

Selve byggingen foretrekker jeg langt bedre enn f.eks Conan. Jeg har ikke spilt Rust, men i Conan må du pre-crafte alle vegger, gulv, tak, trapper osv i inventoryen din før du setter dem ut som både er tidkrevende og krever ofte forhåndsberegning av antall deler du trenger av en gitt type for å bygge det du ønsker. I Valheim plasserer du ut delene direkte så lenge du har råmaterialene på deg, og du får tilbake alt når du demolisher noe hvis du feilplasserer eller ønsker å endre litt på huset ditt, i motsetning til f.eks Conan. Det største minuset byggingen i Valheim får fra meg er at man må være veldig presis når man sikter for å få vegger/gulv/tak osv til å "snappe" til eksisterende byggeklosser, men dette blir man fort vant til og lærer seg fort hvor man skal sikte for å kunne bygge raskt og effektivt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
GnilreG skrev (1 time siden):

Snakket med han igjen, pve combat var visst enormt dårlig også. Hitboxen var helt off, måtte helt oppi monstrene, så kunne du bare springe forbi dem så bommet de, så repeat.

Aha. Han bruker spyd.

Er vist en stor misforståelse blant flere som spiller spillet.

Spyd, spesielt de tidligere, er ment som kastevåpen, selv om man kan prøve å stikke noen med det.

 

Om han bruker noe annet våpen så må han spille på en server og ha ekstremt dårlig Internett, for i single player er iallefall hitboxer og slikt helt perfekt.

Og man kan ikke løpe gjennom fiender, da det er kollisjon mellom spiller og fiender.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...