Jump to content

NoisyPepper

Medlemmer
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

About NoisyPepper

 • Birthday 04/30/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

3115 profile views
 1. Jeg mottok kontonummer og KID-nummer på faktura, som jeg betalte til med overføring. Er det mulig å betale slike fakturaer med belastning av kredittkort i stedet for?
 2. Hvordan betaler man faktura med en annen metode enn overføring i banken?
 3. Hva gjør jeg når Resurs bank ikke tilbakebetaler pengene eller ikke svarer på e-postene jeg sender dem? Jeg ringte 12 dager siden, og de ba meg om å sende kontonummer og sum kr på e-post. Det har gått 9 dager siden jeg sendte første e-post. Jeg purret på svar 5 dager siden.
 4. Jeg bestilte en vare fra bauhaus.no med faktura og returnerte varen på reklamasjon. Butikken skrev 19. mai at de hadde gjort tilbakebetaling, men jeg har fortsatt ikke mottatt pengene. Jeg kontaktet kundestøtte 30. mai, og de ba meg om å kontakte banken min for å høre om de kanskje vet hva som har skjedd. Banken skrev at de heller ikke se den transaksjonen inn på min konto, og jeg skrev dette til butikken 4. juni, men har ikke mottatt svar. Er det forbrukerrådet jeg må opprette en sak hos?
 5. Jeg leter etter støvtett nett i hvit farge som er minst 80x200 cm og som ikke er av metall eller hard plast.
 6. Mobilen er kjøpt i Norge og har norsk mobiloperatør.
 7. Når jeg søker på gartnerbutikken.no, som jeg har besøkt mange ganger før, dukker dette søppelet opp:
 8. Men jeg skal ikke trekke ut kontakten, den skal stå koblet til timeren 24/7...
 9. Jeg vil kjøpe timere til LED-vekstlys, og jeg kom over en timer som påstår at LED-lamper ikke tåler 1-polete timere og at de kan gjøre at lampene får betydelig kortere levetid eller gå raskere i stykker. Butikken som selger denne timeren anbefaler den til LED-vekstlysene de selger, så er dette noe de sier bare for å selge ekstrating til deg? Det er mange timere på markedet, men denne er den eneste jeg fant som er 2-polet, som jeg synes er merkelig hvis LED-lamper ikke tåler 1-polete timere. Jeg spurte Nelson Garden, som produserer vekstlys, om de anbefalte 2-polete timere, men de ante ikke hva jeg snakket om.
 10. Noen som vet hva slags metall jeg trenger for å lage et slikt oppheng i bildet og hvor jeg kan kjøpe det? Må bøyes for hånd.
 11. Jeg trenger lystette vanndunker som er maks 10 liter for å oppbevare vann og utvannet gjødsel uten at det danner seg alger over lang tid, men jeg finner kun gjennomskinnelige vanndunker, slik som den her:
×
×
 • Create New...