Jump to content

NoisyPepper

Medlemmer
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NoisyPepper

 1. NoisyPepper

  Outriders

  PSN er Tacanacy hvis noen vil spille sammen.
 2. Ja, for tjue hundrelapper er "noen" hundrelapper... Hvis en varmeovn til 1800 kr forventes å ha 5 år, da burde hodetelefoner til 2000 kr ha 5 år.
 3. Jeg har vært i kontakt med coolshop og de har bedt om et bilde hvor 5 års reklamasjonsrett fremgår. Fra forbrukerkjøpsloven §27 annet ledd står det at "Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år." Men hvordan argumenterer jeg at hodetelefonene er ment å vare vesentlig lengre?
 4. Jeg kjøpte Beyerdynamic DT990 Edition for litt over fire år siden på no.coolshop.com og vil reklamere en feil på dem. Hvis jeg leverer dem inn og coolshop sier at det er kun to års reklamasjonsrett på dem, hvordan argumenterer jeg for at det er fem år? Det står "Coolshop.com/no er Norsk butik og sender fra Norsk SE nummer til Norske kunder. Alle priser på siden er Norske Kroner inklusiv Norsk moms og toll." på kvitteringen og at organisasjonsnummeret er 996 773 825.
 5. Kan jeg si til legen at kjeven min "popper" når jeg spenner den? Det er ikke bare snakk om lyd, men også en følelse. Kontekst: If your jaw pops or cracks, that is a clear sign of TMJ. Popping or clicking can happen when the disc on one or each side is displaced. Eventually, the disc will deteriorate from normal wear, and after years of cracking your jaw, you will suddenly have pain.
 6. Jeg vil lage en lampeskjerm av lystett og stiv plast, men som er bøyelig nok slik at jeg kan lage en rund fasong.
 7. Hvis man bruker en annen kilde hvor man regner euro til kr og ikke kr til euro, så blir det slik: 27. april: 1437,63 euro x 11,36 kr = 16.331,47 kr 28. april: 1437,63 euro x 11,28 kr = 16.216,46 kr Langt stor forskjell. Det jeg betalte er åpenbart annerledes da jeg bruker en annen kilde, men det er ikke poenget -- det er den relative forskjellen mellom det jeg betalte og det jeg mottok i retur som er poenget.
 8. Jeg betalte 1.437,65 euro 27. april, som var 17.382,23 kr. Jeg mottok 1.437,65 euro i refusjon 28. april, men dette var da 16.311,09 kr på grunn av endring i valutakursen i følge PayPal Europe. I følge PayPal: - 27. april var 1 kr = 0.082707 EUR - 28. april var 1 kr = 0.088138 EUR Hvordan regner jeg ut forskjellen når valutakursen er oppgitt slik som dette? For det er ikke 1.071,14 kr, det er helt absurd. Når jeg regner euro til kr og ikke kr til euro med andre valutakalkulatorer, er forskjellen langt lavere enn 1.071,14 kr.
 9. Jeg betalte for en vare fra en nettbutikk i Tyskland som jeg ble informert etterpå om at ikke var tilgjengelig, så jeg kansellerte bestilling og ba om refusjon, men jeg mottok 1.071,14 mindre enn det jeg betalte. Jeg fikk en kvittering fra PayPal som viser at jeg mottok akkurat det samme som jeg betalte i euro, så jeg har mottatt et lavere beløp på grunn av endring i valutakursen. Er pengene tapt eller har jeg rettigheter her for å motta det samme beløpet i norske kroner?
 10. Man kan spesialbestille benkeplater fra Ikea og bruke det som bordplate: https://www.ikea.com/no/no/planner/custom-worktop-calculator/. Når jeg bestilte for et par år siden, kuttet de etter en tegning jeg lagde da jeg har jeg en merkelig hjørnevegg. Alex bør vel passe de fleste kabinetter: https://www.ikea.com/no/no/p/alex-oppbevaringsmobel-hvit-60192826/
 11. Jeg skal til fastlege neste måned for å sjekke om jeg har tinnitus, men gruer meg alt til eventuelle regninger fra undersøkelser og spesialister hvis jeg blir henvist til dette.
 12. Jeg har en skjerm fra Asus som har to døde piksler, og jeg har to dager til å bruke angrefristen hvis jeg ikke kan få erstattet skjermen. Er helg nå, så jeg får garantert ikke svar fra kundestøtte i tide.
×
×
 • Create New...