Gå til innhold

Her er Cyberpunk 2077s oppdaterte PC-krav


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Mr. Spaceworld skrev (3 minutter siden):

Hva med Stadia på PC? Da slår du PS4 versjonen og kan spille på utdaterte specs

Verdt å prøve! Ifølge testverktøyet til Google bør jeg ha grei internetthastighet til det, men jeg er litt skeptisk. Har du prøvd det? Hvordan er det med tanke på delay? Prøvde Playstation Now for en stund siden, og syntes ikke det var godt nok ennå. 

Lenke til kommentar
mullethemekk skrev (2 timer siden):

Verdt å prøve! Ifølge testverktøyet til Google bør jeg ha grei internetthastighet til det, men jeg er litt skeptisk. Har du prøvd det? Hvordan er det med tanke på delay? Prøvde Playstation Now for en stund siden, og syntes ikke det var godt nok ennå. 

Nei har ikke prøvd, men er det ikke slik at noe er gratis? Da kan du i hvert fall teste ut delayen. Jeg har Google One (skylagring til Google) og der får jeg 3 mnd gratis Stadia Pro. Tips kjøp en måned med billigste Google One og aktiver Stadia Pro og test ut!

Croc Man skrev (18 minutter siden):

Å kjøpe et spill på plattform som i utgangspunktet var dødfødt og fortsatt er død synes jeg ikke er noen god ide. Særlig når plattformen kommer fra et selskap som gjerne kansellerer produkter som ikke tjener penger.

Er enig, men i dette isolerte tilfellet hadde jeg gått for Stadia om man ikke merker forskjell på at det er en stream om alternativet er PS4. De lover 4K HDR over en 35 Mbit linje. For Cyberpunk 2077 er det verdt det alene mener jeg. Og blir det lagt ned og du vil spille mer så bare kjøp det et annet sted senere. Dette er hva jeg ville ha gjort. Har ingen problemer med å kjøpe flere kopier av dette ene og alene for å støtte CD Projekt RED. Det er et selskap med folk som lever for å lage spill. De er kunstnere som ikke selger seg ut for å tjene mest mulig penger og jeg elsker det! I motsatt ende har du f.eks. AC Valhalla hvor de før release reklamere for ekstra innhold som kommer noen måneder senere som du seff må kjøpe. For noe forbanna piss! Sorry måtte rante litt her 😛 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
mullethemekk skrev (10 timer siden):

Hmm. Litt vanskeleg å velge kva versjon eg skal kjøpe. Skal eg velge PS4-versjonen og leve med 30FPS fram til eg kan oppgradere til PS5, eller skal eg velge PC-versjonen og leve med dei utdaterte specsa mine? 

Vet ikke hvordan det er med ps4 til 5 om det oppdateres automatisk når du får 5?

Mulig de skal melke kua og selge deg samme produkt 2 ganger. 

 

Lenke til kommentar

Hvis spillet ikke er brukbart på mine specks så vil det gå i glemmekroken så det er sagt, jeg har "kun" RTX 2080, AMD 7 2700X og 16 Gig ramm og Alienenware 3440+1440 Ultra Widescreen skjerm og alle spillene jeg har prøvd innkludsert AC Valhalla på ultra uten problemer hvis Cyberpunck ikke kan spille på nærmest ultra så vet ikke jeg hva jeg gjør :p Kjøpe en PS 5 eller Xbox ?

 

Endret av Tåka
Lenke til kommentar
Nesegreven skrev (På 22.11.2020 den 15.19):

Om man forhåndsbestiller cyberpunk 2077 på Google Stadia får man med stadia kontroller og chromecast ultra gratis.

https://support.google.com/stadia/answer/10177658?p=cyberpunk_premiere_edition_offer

Har i dag GTX 980 TI og venter på 3080, men vet du hva. Det tilbudet der er faktisk verdt et forsøk! Kan jo i teorien flytte meg sømløst mellom PCen og kjellerstua og game på stor TV med surround lyd. Er verdt et forsøk!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...