Jump to content

ScandiFlick

Medlemmer
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

192 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vis du er forsikret mot arbeidsuførhet så vil forsikringen din dekke mellomlegget, altså de 33% resterende prosentene.. Verdt å sjekke!
 2. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/jdorMz/flest-corona-smittet-paa-oslo-oest-her-er-forklaringene En artikkel som viser hvor det er mest smitte i Oslo, bydeler som Alna, Søndre Nordstrand og gamle byen er utsatt. Artikkelforfatter mener det kan ha noe med å gjøre at de bor tettere i disse bydelene. Nå har jeg bodd mange steder i denne byen selv, og man bor tettere på st. Hans haugen enn Groruddalen og Søndre Nordstrand. Østensjø og Nordstrand har også samme tetthet som Groruddalen og Søndre Nordstrand. Gamle byen der er det tett i tett så den kan jeg kjøpe. Jeg mener det her er andre faktorer som er i spill, uten at man omtrent tørr å nevne det i dagens blm. Disse bydel er de med mest innvandrere, jeg er ikke opptatt av farge eller genetikk og mener ikke at en ur nordmann er noe bedre enn en moderne nordmann. En av faktorene mener jeg er språk og kultur forskjeller. Kommunikasjon nås nok ikke ut til de som ikke behersker norsk godt nok og de er desverre mindre godt informert. Mistenker også at mange ikke har den samme nasjonale dugnads følelsen som det så pent snakkes om. Tror solidariteten til Norge og den eldre generasjonen er større blant de som har en lang historie i landet, og dette er jo også logisk. Syns det er trist at det begynner å tegne seg ganske klare bilder av hvor delt Oslo har blitt, og hvor "ur nordmenn bor" og hvor "nye nordmenn" bor, samme med kriminalitet, utdanning, lønn, jobb osv. Tydelig tegn på at innvandringspolitikken har feilet og vi har rett og slett ikke har bidratt godt nok til at nye samfunnsborgere kommer godt nok inn i samfunnet. Færre innvandrere å bedre tilrettelegging og oppfølging av de som kommer! Men det er en annen sak.
 3. Du søker aap, arbeids avklarings penger, dette kan du gå på i 3 år, du kan også få utvidet dette med 1 og 1 år vis du fortsatt er sjuk, eller gå over på uføretrygd. Ingen grunn til panikk du blir tatt vare på! Vær oppmerksom på at aap er 66% av tidligere inntekt og søk i god tid før sykeperioden utgår, når det kan være noe behandlingstid, spesielt nå om dagen. Oprett en god dialog med fastlegen rundt dette, det er han som bestemmer dette og ikke nav..! Man blir godt tatt vare på i Norge, heldigvis! Lykke til og god bedring!
 4. Det er rett og slett at det blir satt av for lite penger til politiet av staten.. Lærte de noe av 22... Nei! Politiet er veldig underbemannet.. Når det gjelder trafikk bøller, så tar de forøvrig livet av mange uskyldige mennesker, så at det er en prioritet hos politiet å få de svina bort fra veien er bare bra. Uten at disse tallene kan sammenlignes, men det ble begått 26 drap i 2018, 108 mistet livet i trafikken.. Så selvfølgelig er trafikk ett fokus området. Det sier seg selv.
 5. Bare du har hederlige hensikter med henne så vil jeg si det er "innenfor", og det virker det som du har. Du virker egentlig ukomfortabel med hvordan omverden ser på dette. Ikke bry deg så mye om det! Kos dere å ha det bra sammen, så får folk mene hva fader dem vil..
 6. Jeg forstår ikke problemstillingen? Må bare skyte inn at jeg leste en artikkel i dag, der person ble referert: "det er viktig å godta den du er". Personen hadde byttet kjønn, godtar du egentlig den du er da.? Forvirret.. Skulle ønske jeg var født i den tida når menn var menn og kvinner var kvinner.. Virket så jævla mye enklere å forholde seg til..
 7. Nei syns ikke 20 var mye, bortsett fra som flere nevner 7 under russetida var kansje litt drøyt.... Men du hadde det nok veldig gøy da! skal ikke si så mye selv egentlig! Men vis han seriøst har ett problem med din fortid hadde jeg kjapt økt tallet til 21..... Finn deg noen som ikke er så eiersjuk, lukter psykopat tendenser...
 8. Vis man bryter fartsgrensen gjør man ett lovbrudd, hvorfor skal ikke dette kontrolleres?
 9. Sjenke ungedamer for å ta dem med seg opp på hotellrommet og tafse løs... Eeeeh nei det er ikke gret...
 10. Husker godt prisen på Nes spill, 600. - men det var rett og slett bingo å kjøpe spill. Vi hadde coveret og kansje ett magasin som hadde en omtale eller to.. Jeg husker vi synes det var jævla dyrt for spill, spesielt når det var ren gambling å teste ut ett nytt spill, var dette bra eller ikke...? Men alt i alt var det verdt det i lengden! Spill i dag er billig, for ett skikkelig kvalitet AAA spill som har ett gameplay jeg liker kunne jeg fint ha betalt 1200. - 600.- i 89 er tilsvarende 1250 kroner i dag..
 11. ScandiFlick

  PS4 viftestøy

  Ta med playstationen til nærmeste bensinstasjon med trykkluft. Så blåser du først inn fra siden av, så bak. Fungerer best vis du demoterer den litt, er det 1.utgave skal det bare være å skyve dekslet til siden mener jeg. Dette er den enkle og raske metoden, men skal du ha det 100% må alt demonteres og renses, lufttrykk holder lenge..
 12. For min del er dette ett av de dårligste spillene laget noen gang, en film der du blir ført igjennom spillet i en kanal, man har null påvirkning eller kontroll over noe som helst og det føles låst og forutsigbart.... Men bra for de som liker denne typen spill der historien er viktigst og gameplay er uvesentlig, det er bare ikke for meg..
 13. Skal bringe beskjeden videre til min "venn".. Takk!
×
×
 • Create New...