Jump to content

ScandiFlick

Medlemmer
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

269 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.vg.no/i/JJl4dP 5.4 milioner ble fordelt på 5 personer, og antar at kurt er en av de som skal ha størst del av denne kaka. Jeg forstår ikke hvordan vi som befolkning kan sitte å se på at dette skjer. Dette er ikke tilltak, det er missbruk av statlige midler.
 2. æsj dette ville jeg jo ikke høre deg si 😛 Men hva tenker du om 1080ti og Ryzen 5 3600x ? eller andre kombinasjoner som fungerer til det jeg ønsker:)
 3. Hei. Jeg driver å bygger meg PC, jeg har bygget før men det er 15år siden!!! Pcen skal games med, på en CRT skjem. CRT skjermen kjører 1440x1080. Dvs sånn cirkus 25% mindre krav til GPU enn 1920x1080..? om jeg tenker riktig. Den har en frekvens på 84 hz ved denne frekvensen. Så 1440x1080@84fps locked er target når det kommer til spill som Warzone, også er det rollespill AAA+ titler der forventer jeg 50-60 fps stabilt i ytelse ved 1440x1080 alt satt til ultra. 980ti er ett kort som har dvi-a utgang og da passer som hånd i hanske til CRT VGA skjermer, men jeg er usikker på om dette kortet har nok power til å kjøre AAA+ spill på denne oppløsningen og ved 50-60 fps i snitt? Spørsmålet mitt er om 980ti holder, eller bør jeg sikte meg inn på noe med høyere ytelse? Alternativet er å gå for en adapter /konverter som gjør jobben med nyere GPUer. tanken er å kjøre dette med en 3300x fra AMD og 16gb ram 550watt psu (av god kvalitet) osv. Er jeg helt på jordet eller vil dette fungere som jeg tenker?
 4. Jeg har spansk på forza! , vet ikke hvorfor men tror maskina sliter med å skjønne hvor i verden man befinner seg! Men étt eller annet sted der skal du kunne bytte språk, men på noen spill er det nødvendig å laste ned språket på nytt. Sjekket alt av innstillinger på xbox menyen?
 5. Xbox series S/X som emulator. Kult at de faktisk tillater dette!
 6. Jeg har en tcl budsjett 4k hdr tv, i lyse spill som forza etc syns jeg den er helt rå, men i mørke og mystiske spill så er den ræv, den er så ræv med sortnivået at min 8 år gammle samsung er å foretrekke, selv om det ikke er 4k eller hdr på den, riktig nok en tv som kostet 4 ganger så mye og var en av de bedre modellene i sin tid. Og jeg har kalibrert i alle mulige retninger og justert alle mulige innstiller er både på tv og xbox, men mørke scener ser bare så jævla grå ut! Da tenker jeg spesielt på mørke scener i f. Eks valhalla. Er OLED løsningen på problemet? Kan jeg forvente at den grå grøten forsvinner? Og at jeg får sort som virkelig er sort.? Hva med gaming skjerm, er det noe der som leverer like godt som en LG OLED?
 7. Vet ikke hvordan det er med ps4 til 5 om det oppdateres automatisk når du får 5? Mulig de skal melke kua og selge deg samme produkt 2 ganger.
 8. Ja, men selger du også en xbox, en klokke, ett par joggesko osv, alt med profitt hensyn, da er det ikke lov nei. Du er å anse som en profesjonell aktør og må være registrert.
 9. Usikker, tror egentlig ikke det. Men finn sliter mye med svindlere og diverse, og er avhengig av ett godt rykte. Vil generelt si at de er gode på og følge opp sine kunder. Som nevnt ble en Kompiss felt av dette etter tips fra finn.no (antikk)
 10. I en sånn type sak som du beskriver ovenfor er det liten tvil at dette er en profesjonell virksomhet. Ergo er han ikke registrert og skatter av gevinsten regnes det som svart handel/arbeid. Og er straffbart... Kan bli mer fokus på det fremmover, det er sikker.
 11. https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/arbeid-trygd-og-pensjon/hobby-ekstrainntekt-og-smajobber/veiviser/ Det benyttes skjønn, hovedsaken er at profitt over tid er registreringspliktig.
 12. ScandiFlick

  Sex med dyr

  Fy faan folk er sjuuuuuke!
 13. https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/arbeid-trygd-og-pensjon/hobby-ekstrainntekt-og-smajobber/veiviser/ Er man i tvil på lovlighet eller ikke så kan denne sjekkes. Har du kjøpt en playstation og selger, så nei du er innafor loven hvertfall, moral kan diskuteres. Har du kjøpt for å tjene penger og har dette som hensikt, da er du ikke innafor vis om dersom du ikke er mva pliktig og registrert. Vis du ikke er registrert og bedriver kjøp og salg med profitt hensyn, da bedriver du svart handel, svart handel er ulovlig. Her er det skjønn som benyttes, men felles er at gjentakende handler med profitt hensyn er registreringspliktig.
 14. Det er strålende å lese, det betyr at finn tar tak i dette! Og de går også igjennom kjøps loggen for å se om folk f. Eks selger flere enheter via en annonse. Finn.no har altid samarbeidet godt med andre statlige instanser, har en Kompiss som har blitt tatt for kjøp og salg der pga. at det ikke ble ansett som en hobby, men kjøp og salg av profitt hensyn. Han fikk store problemer og ble dømt til slutt. Fortjent...
 15. Noen har ikke etisk kompass, jeg avslutter denne diskusjonen nå, for meningene her inne, bekrefter bare det de fleste av oss mener.. At det er lov betyr ikke at det er moralsk riktig.
×
×
 • Create New...