Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Quote

5. Krav til søkeren - hvem kan søke?

Organisasjoner

5.1 Søker må være en organisasjon som er registrert i Enhetsregisteret, se liste over hvilke organisasjonsformer som kan søke (vedlegg E). Organisasjonen må drive reell virksomhet og/eller ha aktivitet og realitet i henhold til opplysninger oppgitt i Enhetsregisteret, og må dokumentere sin reelle eksistens dersom Norid krever slik dokumentasjon. Organisasjonen må ha norsk postadresse.

5.2 Hver organisasjon kan til enhver tid inneha inntil 100 domenenavn, direkte under .no. I tillegg kan en organisasjon inneha inntil 5 domenenavn under hvert geografiske domene organisasjonen tilhører, samt 5 domenenavn under hvert kategoridomene organisasjonen tilhører.

Privatpersoner

5.3 Søker må være over 18 år, registrert i det norske Folkeregisteret med norsk fødselsnummer, samt ha norsk postadresse.

5.4 Hver privatperson kan til enhver tid inneha inntil 5 domenenavn direkte under .no. I tillegg kan en privatperson inneha inntil 5 domenenavn under hvert geografiske domene vedkommende tilhører, samt inntil 5 domenenavn under priv.no.

https://www.norid.no/no/om-domenenavn/regelverk-for-no/#link5

Så om ein nettbutikk med .no domene prøver meine dei ikkje er norske nok til å behandle reklamasjoner konsistent med norsk lov er dei inn for ein stygg overraskelse... 🙃

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Kanelbollemannen skrev (3 minutter siden):

Det stemmer nok, men CDON er kun i Sverige slik jeg forstår det. I hvert fall i forhold til frakt og lager osv.

Alle butikker som selger i Norge plikter å følge Norske Kjøpsloven, at CDON, Nettonnet og Elkjøp har lager i Sverige betyr ingenting.

 

Endret av Dragonlove
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Kanelbollemannen skrev (31 minutter siden):

Tror alle butikker forholder seg til produsenten sine garantier, som er et år. Har du forresten noen kilder å referere til når du sier at det er fem år reklamasjon? Vil bare være 100% sikker slik at jeg slipper det styret i senere tid🤪

Klagefrist (reklamasjonstid) på en PlayStation kjøpt i norsk nettbutikk er fem år:

https://www.forbrukerradet.no/forside/feil-ved-vare/

Lenke til kommentar
48 minutes ago, Kanelbollemannen said:

Der var det jeg lette etter. Har ikke sett annet enn at de har henvist til forbrukerrådet. Fint å se det stå i vilkårene😁

Direkte snodig at du blir mata samtlige fakta (med kilder) med teskje, og sitt her og skriv at du ikkje har sett noko.

Sida Rex lenke nemne jo ikkje reklamasjon ein gang. 🙃

Meir relevante delen frå deiras vilkår er følgende punkt:

Quote

14.2 En eventuell tvist hva gjelder tolkningen eller anvendelsen av disse Generelle vilkårene skal reguleres av og tolkes i henhold til norsk lovgivning og skal eksklusivt avgjøres av domstolene i Norge.

 

Endret av Drunkenvalley
Lenke til kommentar

Ang disse trekningene hos Elkjøp, er det slik å forstå at de som har deltatt tidligere og vunnet ikke kan delta? (håper det) da øker sjansen for at vi som ennå ikke har fått tak i PS5 faktisk får muligheten. Ser mange i div forum (også her) skal melde seg på selv om de har fra før? Hva med å la andre få muligheten?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Lars667 skrev (1 time siden):

Fikk sånn bisnode-melding fra qliro som styrer med betalinga til cdon i natt, men har sikkert ikke noe å si det.

Den sjekken gjøres vel idet du legger inn bestilling med etterskuddsbetaling som alternativ. Så nei, har nok lite å si annet enn at de har registrert bestilling og ønsket betalingsmetode

Lenke til kommentar

Sjekken gjøres visst også når en betaler med kort via qliro. Men samma det. Sikkert irrelevant. Så langt ser det ikke ut til å være tegn på levering, så spørs om det faktisk bare var en forhåndsbestilling til slutten av mai denne gang. Kjedelig at de pengene er trekt, seff.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...