Jump to content
Raul07

EPOS Sennheiser GSX 300

Recommended Posts

Jeg har lyst på bedre lyd på PCen når jeg gamer, er det kun bare å plugge i og det vil funke på alle headset eller trenger jeg noe mer? Har virkelig ikke peiling på lyd etc. Kan oppgi at headsetet jeg bruker er Audeze Mobius.

Share this post


Link to post

Ville bare oppdatere her at hvis man har et headsett som støtter både 3.5 mm og USB så er det ikke sikkert man får like god lyd gjennom 3.5 mm. Mistet så og si alle funksjoner i mitt headsett når jeg gikk fra USB til 3.5 mm. Da virket ikke 7.1 lyd, sensoren i headsett ble deaktivert og 3d lyd ble også deaktivert. Så jeg sendte det i retur. Har et altfor dyrt headset til å ikke få brukt de funksjonene. 

 

Dette burde jeg ha sjekket før jeg bestilte siden på Audeze sine nettsider står det ganske klart at USB tilkobling er klart beste tilkobling til dette headsettet :)

Edited by Raul07

Share this post


Link to post
Annonse

Noen haker selvsagt, bruker du allerede USB dongle/drivere kan funksjoner forsvinne. Dette gjelder for "alle" 7.1 gaming headsets som medfølger USB. 

Share this post


Link to post

Var ikke klar over dette 😛 Det blir ikke aktuelt å bruke et ekstern lydkort når hele poenget med headsettet forsvinner. Lyden ble i tillegg mye lavere med 3.5 mm. Men er nok flere enn meg som ikke er klar over dette så tenkte det var greit å oppdatere tråden. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...