Jump to content
Sign in to follow this  
akelbo

ANMELDELSE: Desperados III

Recommended Posts

Spilte Desperados 1 hyppig for ca 20 år siden. Historien var nok ikke bedre da, men likevel fengende. Husker jeg skrev et par western-historier under tentamen på ungdomsskolen. I disse historiene het skurken alltid El Diablo, som var skurken i Desperados, uten at jeg visste hva navnet betydde.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Jeg har ikke spilt desperados 1+2, men desperados 3 er mer eller mindre et western reskin av Shadow tactics. Karakterene er omtrent de samme, og spillmekanikken er helt lik. Bra spill om du liker sjangeren.

Share this post


Link to post
Annonse

Greit at spillet sikkert ikke har super budsjett, men grafikken er veldig "standard ferdig kjøpt motor"  og syns ikke stilen passer til western, hadde håpet på en mer mørk og realistisk grafikk, ikke så veldig lys og tegnet. Litt som hvordan Diablo 3 grafikken ikke passer inn i temaet. 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Bortsett fra at spillet burde fått 9/10 (noe annet er å diskriminere sjangeren), er det en bra anmeldelse,. Det finnes ingen bedre spill av denne typen, og moro å se at Mimimi Games har klart å blåse liv i en sjanger som har vært død i et tusen år. Spillet er kjempegøy.

Edited by radiohodet
  • Like 1

Share this post


Link to post

Stort sett enig. For min del synes jeg stemmeskuespillet er helt fint. Historien blir noe generisk, men det gjør som anmelder sier ingenting. Det er en sjangeropplevelse, og den er god :D

Spillet føltes noe enklere enn Shadow Tactics, Mimimi's første spill, samme stil i Samuraisjangeren. Om en liker dette kan jeg lett anbefale det også. En trenger ikke å ha spelt Desperados 1 og 2 for å nyte dette.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...