Jump to content

BeThomas

Medlemmer
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

183 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Igjen. Man har en fantastisk verden, og man velger å bruke den til generisk piss. Jeg ser ikke for meg at publikumet som elsker RPGer, table-top RP og bøker er samme publikummet som elsker battle royales.
 2. 100 mill? Åndsverk er viktig og greier....men ærlig talt. Syns det er rart at folk har samvittighet til å kreve slike summer. En må vel bare betale en brøkdel selv om en dreper noen (pluss fengsel da...).
 3. Japansk kultur er vel like variert som vestlig. I vestlig finner vi alt fra Hotel Caesar til Sopranos. Det sier seg selv at ikke alt er like bra. Samme gjelder japansk kultur. Noe fantastisk, noe helt på trynet. Det positive er at siden Japanere har litt andre verdier, filosofier og religioner, så får en gjerne litt andre typer historier. Altså ett friskt pust for den som liker forskjellige typer historiefortelling. I tillegg kan en del av historiefortellingen følges av fantastisk kunst, men også der er det langt fra toppen til bunnen. Kentaro Miura og Berserk er vel noe av det mest unike og fantastiske innen manga-verdenen. Den beste beskrivelsen jeg kan greie er at han må være noe slikt som Japans H.R. Giger. Berserk er verdt å få med seg både pga. historie, figurer og den enestående kunsten, dersom en har mage til den. En kan vel også uten tvil si at f.eks. Dark Souls aldri hadde eksistert uten Berserk. Skaperen av Dark Souls har selv sitert Berserk som en enorm inspirasjon, og om en ser litt etter er det ikke vanskelig å se det heller.
 4. Nokså heftig er vel tidenes underdrivelse. Jeg regner med de aldri kommer til å ha med alt det grafiske som fins i mangaen, men drøy blir den nok uansett om det skjer. Det må også til.
 5. Jeg har hørt at skaperen bak dette er interessert i å animere Berserk. Det hadde vært en fantastisk drøm i disse tider. Castlevania har vært både interessant og vakkert.
 6. Berserk er en av de desidert største og mest fantastiske historiene i noe kunstmedium jeg har sett. At Miura ikke fikk fullført den er en forferdelig tragedie. Håper han delte notater med assistentene og at noen fullfører sagaen. Hvil i fred
 7. https://esports-news.co.uk/2021/05/10/jeff-leach-nitrolukedx-cod-ghost-streamers-activision/ Etter å ha lest dette kan jeg ikke annet enn å facepalme. Det er bra business for alle involverte utenom Jeff virker det som. Det finnes tonnevis med youtubere og andre platformere som har som jobb å skape drama. EXPOSED overskrifter og evige vendettaer frem og tilbake. Det er personlige tabloider, med null ansvar. Søppelmennesker etter min mening. Jeg har ikke hørt hva jeff sa, men det virker ikke som denne Zombie-personen er mors beste barn heller. Men der Jeff mister jobben for munnbruken sin, så skaper alt dramaet bare mer klikk og oppmerksomhet for dette andre individet. Vanskelig å respekt for slikt. Det finnes mange interessante poenger om ytringsfrihet i denne tråden, hatten min av til alle som diskuterer sindig. Det er det som burde være standarden, ikke noe ekstremistisk hylekor på tuba :\
 8. Hadde vært fint om han hadde blitt sitert i artikkelen. "Nedsettende ting om kvinner" kan være så mangt nå til dags. Om jeg sier at kvinner er som regel fysisk underlegne menn, så vil jeg sikkert bli stemplet som mannsjåvinist av halve twitter.
 9. Aldri spilt Mass Effect.....ah...noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne slette ting fra hjernen og oppleve dem igjen...Mass Effect er slik....
 10. Janei....profesjonelle ekkokammer er vel definitivt det som trengs for å bekjempe rasisme. Det vil vel neppe føre til mer ekstremisme på begge kanter.... :|
 11. Kan hende den fulle releasen er bedre, men bortsett fra ok grafisk design imponerte ikke demoen meg i det hele tatt. Veldig mye "been there, done that" følelse. Og ingenting som føltest unikt, eller spesielt bra utført. Jeg kjedet meg heldigvis veldig fort og har ingen interesse av å spille det mer.
 12. Jeg må si. Tegneserieverdenen, litteraturen og mer til flyter over av gode historier. Så velger man DOTA å lage en animasjonserie av. Det er ganske uforståelig for meg.
 13. Jeg skjønner ikke hvorfor disse selskapene kjøper opp disse mindre. Det eneste som skjer er at de roter til produktet med elendige menyer, reklame og alt f., så blir kundene lei og noen lager ett nytt bedre produkt. Hva er poenget?
 14. Hmh....game pass. Om det slippes på flere spillplattformer på pc er det ok. Steam, Gog, noe slikt. Men sorry Mac, Elder Scrolls er ikke kult nok til å få meg til å blø penger inn i møkkasystemet til Microsoft. Det tror jeg ikke det er noe spill som er.
×
×
 • Create New...