Gå til innhold

BeThomas

Medlemmer
  • Innlegg

    264
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

BeThomas vant dagen sist 19. september 2021

BeThomas hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BeThomas sine prestasjoner

595

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gi Dracthyr dragonriding på flygingen sin, og implementer dragonriding overalt, så kommer jeg tilbake. Ikke før.
  2. Merkelig at en utvikler skal være så bastant på å holde på "sin" måte å spille på. De som etterspør en slik modus etterspør den vel fordi de ikke liker PvP, eller ikke liker Sea of Thieves sin spesifikke pvp. Hva er poenget med å gjøre spillet mer slitsomt for dem med så mye mindre rewards? De kommer ikke til å like High seas bedre uansett. Jeg skjønner ikke denne insisteringen på å forhindre folk i fra å ha det gøy med ett spill.
  3. Dårlige nyheter for stealth. Jeg skulle virkelig ønske at man fikk flere evner til å håndtere ett stille oppdrag. Spesielt grensen for hvor mange vakter som kunne tas ned var irriterende i 2ern.
  4. Tror 7/10 er den mest ærlige karakteren på nettet. Etter å ha testet det en stund holder jeg på å sovne. Føles ut som ett (mediokert) spill fra 1990 med relativt nymotens grafikk. Ett spill som ikke gjør noenting bedre enn andre. Story var bedre i mass effect. Space combat/exploration var bedre i freelancer. Planet exploration var bedre i Outer worlds. Hva er poenget med Starfield? Det gjør ting som folk har gjort før, dårligere.
  5. De ga ut Shadow Tactics (Samurai setting) før det, og Shadow Gambit (sjørøvere) nå nylig. Så det har blitt 3 "Commandos"-spill. Jeg kunne godt tenkt meg flere... :(
  6. Forferdelig synd, de har egenhendig livet opp en død sjanger, og på mesterlig vis. Håper noen tar opp tråden. Samtidig er det forståelig at prioriteringer forandres, også flott at de kan dele ut bonuser til de ansatte. Høres utenfra ut som en bra arbeidsplass.
  7. Ja det er elendig for DEG ja, da ville jeg spilt noe annet. Det gjør jeg også. Heldigvis ikke mangel på alternativer.
  8. Tror jeg hopper over. Elden ring var det mest tilgjengelige spillet av From jeg har spillt, og jeg har spillt alle fra Demons Souls. Tror ikke jeg har energi til så vanskelige spill lenger. Ettermiddagene har ett finitt antall timer dessverre :\
  9. Tror jeg står over, første del er definitivt den beste delen. Jeg var ikke spesielt begeistret for Last of Us 2. Følelsen jeg satt igjen med etter å ha spilt gjennom det var mer en lettelse over at det var ferdig enn noe annet.
  10. Vel fortjent! Lag ett bra spill, så kommer publikum. Unner Larian all mulig suksess.
  11. Det første hadde en del mangler, men grunnlaget til ett godt spill var der. Oppfølgeren leverer på stort sett alle nivå, og er mye bedre på stort sett alle tenkelige måter. Der spillet virkelig skinner er miljøer og atmosfære. Det er ikke ofte jeg "wow"er høyt eller går rundt i ren beundring mens jeg spiller, men det har jeg gjort ofte i Remnant 2. Miljøene og en del av bossdesignene er etter min mening mer enn nok grunn til å prøve spillet. Om man vil ha ett coop spill er det helt strålende.
  12. La oss ikke glemme at Diablo 3 ikke ble bra før etter første expansion, virker som folk har helt glemt real money auction house... Jeg forstår ikke denne argumentasjonen eller innstillingen. Kan man ikke forvente at ett firma lærer noe? Skal ett spill til 7-800 kroner ikke bare VÆRE bra ved release? Burde ett firma ikke være i stand til å se på en tidligere release og tenke: "mja...dette var ikke særlig bra ved D3 sin launch, la oss gjøre det på en bedre måte nå." De kan gjøre to ting: Se på egne tidligere feil Se på hva konkurrentene gjør og lære av hva som er bra der. Tradisjonelt har blizz vært flinke til dette, kopiere hva andre gjør bra, og så poloere det til det ser bedre ut enn hva konkurrenten har. Enn så lenge er samtlige systemer ikke engang bleke kopier av konkurrentene, langt mindre tangeringer av hva de selv har fått til i egne spill tidligere. At det går an å gi ut ett spill med DÅRLIGERE systemer enn sine egne 10 år gamle spill er helt uforståelig for meg. Edit: leifer
  13. Denne posten er så teit at jeg kan ikke annet enn å sitere den og le hahahahahaha
×
×
  • Opprett ny...