Jump to content

BeThomas

Medlemmer
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

128 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Iki, all of the above? Jeg sier ikke det ser elendig ut, men for min del må det påpekes at dette er PS5, det er ikke noe jeg hadde gjettet for meg selv.
 2. Er det bare meg som ble lite imponert over dette "nestegenerasjonspillet"?
 3. Max var jo som broren til Ash fra Evil Dead.....hvorfor i alle dager skulle man ville bytte ut det? :s Og google stadia???....................................
 4. Beste final fantasy siden X, men for å være helt ærlig så føler jeg Japan etterhver ligger LANGT bak vesten på RPG-fronten. Med perler som Mass Effect, Witcher eller Kingmaker så synes jeg østens rpger ofte blir banale og dårlige. Vesten har vokst opp, japan føles ut som om de sitter fast i fjortiss stadiet :\
 5. Nå svarer jeg for noen andre, men det er verdt å merke at spill ikke er det samme som en film eller en bok. En film handler om noen andre, en har ingen invirkning på handlingen. Ett spill kan like godt sies å handle om deg, og ett godt rollespill klarer iallefall å lage illusjonen av at valgene en tar har noe å si. Noen klarer å leve seg inn i alt mulig. Jeg spiller rollespill med terninger også, og har i min tid spilt f. eks. en halv-orkisk baronesse, en dvergisk prinsesse, en prostituert Calistria-prestinne, en Barbar med interesse for arkeologi, en djevelsk pirat...listen er endeløs. For min del liker jeg å rollespille som andre ting enn det jeg er. Bestekompisen min er like glad i rollespill, og veldig dyktig. Men han greier bare ikke å spille kvinnelige figurer. Slik er det bare, det er ikke verken bedre eller verre. Det er bare slik det er for noen. Det virker som om dette kan gjelde flertallet, ellers hadde de ikke valgt som de gjorde, og da hadde statistikken sett annerledes ut. At spill-selskap, eller hva det nå måtte være slags selskap, prøver å bruke dette best mulig i forretningsammenheng er helt naturlig. Om man økningen i profitt ikke kan forsvares av ressursbruken....så bruker man ikke de ressursene. Det har ingenting med diskriminering å gjøre.
 6. Dette er ett nytt tilfelle av noe som ikke er diskriminering. Ett selskap investerer pengene sine i ett produkt. De bruker statistikk til å se hva som selger mest. De vil lage ett produkt som selger mye, og bruke lite penger. Dette er ikke diskriminering, det er business sense. Personlig har jeg ingen problemer med å spille kvinne, ofte velger jeg det om jeg kan. Men jeg er ikke en del av majoriteten. Men hva jeg vil eller ikke vil er fullstendig irrelevant. Om det er så viktig for meg at jeg kan spille kvinne, og et spill ikke tilbyr den muligheten, ja så spiller jeg ett annet spill. Ferdig med den saken.
 7. Kan ikke annet enn være hjertens enig. Har spilt skytespill siden wolfenstein 3d. Opp igjennom årene har skytespillene blitt mer og mer innviklet. Jeg gjorde store øyne første gang jeg spilte Half-Life, og spill som Bioshock og Singularity har jeg kost meg voldsomt med. Men det er noe befriende med å legge fra seg alt "dillet". Nå skal det skytes demoner, og det er det ENESTE som skal gjøres, og det skal gjøres godt. Det er ikke alltid man greier å ta frem gamle slagere, pusse av støvet og gjøre dem nye igjen. Men det har de endelig gjort med Doom
 8. Mangfold er det vel, men etter min mening er det bare en annen form for usunnhet. Man går fra den ene til den andre grøfta.
 9. Stort sett enig. For min del synes jeg stemmeskuespillet er helt fint. Historien blir noe generisk, men det gjør som anmelder sier ingenting. Det er en sjangeropplevelse, og den er god Spillet føltes noe enklere enn Shadow Tactics, Mimimi's første spill, samme stil i Samuraisjangeren. Om en liker dette kan jeg lett anbefale det også. En trenger ikke å ha spelt Desperados 1 og 2 for å nyte dette.
 10. @CommanderKeen Øyet som ser. I og med du ikke var i situasjonen tror jeg du skal være forsiktig med å dømme. Det burde alle være. Hele offerstrategien til en del damer har spunnet fullstendig ut av kontroll. Om man ikke innser at en del damer skaffer seg gratis PR med en eller annen grinehistorie tror jeg en bør tenke seg om en gang til. Det værste er at de tar oppmerksomhet og troverdighet fra damer som virkelig HAR blitt utsatt for dritt. I alle menneskelige interaksjoner finnes potensialet for ubehag, og de blir mer sannsynlige når man tar med kjønn og alkohol. Om en ikke vil havne i ubehagelige situasjoner så får en prøve å ta smartere valg. Det gjelder for damene like mye som menn. Om man føler noen går over en grense skal man si fra. Det gjorde hun, og ble respektert for det. Det må være enden på visa. Jeg synes det er fullstendig urimelig å forvente at alle skal kunne vite hvor alle andre sine grenser er til enhver tid. Om alle visste det hadde ikke ordet grensesetting eksistert i ordboken siden vi ikke hadde trengt det. Slik jeg ser situasjonen satte dama grensa si. Og ble tatt på ordet. Jeg fatter ikke hvordan noen kan synes det er trakassering.
 11. @Zedarius Hva seksuell trakassering er kan vi nok diskutere. Om dette skjedde midt på lyse dagen, på en arbeidsplass uten alkohol i bildet...janei da har vi en situasjon. Når det skjer på kvelden, på et hotellrom paret i felleskap har beveget seg til, etter drikking fra begge parter, begge er myndige...janei da tenker jeg at man får høste det man sår. Og om man ikke er interessert i å høste, og sier fra om det, så skal man bli hørt. Og det ble hun. Kontekst betyr noe. En kan ikke forvente samme oppførsel i alle forskjellige sosiale sammenhenger. Det er det ingen som gjør. Man er ikke på samme måte hjemme som på jobb, eller på fotballtrening, eller på puben. Kontekst betyr noe. Ellers ser jeg du er svært interessert i å tolke ting slik du vil, og det står du fritt til. Situasjonen blir ikke noe mindre banal og idiotisk av den grunn. Du så kanskje at jeg sa at folk blir fulle i forskjellig hastighet? Ja, jeg vet hvordan alkohol fungerer. Den latterlige b(e)læringen kan du holde deg for god for. Det er snakk om en voksen dame, som garantert har drukket før. Det er EN person som har ansvar for hvor mye hun drikker, og det er hun selv. Samme hvor sakte eller raskt hun blir påvirket. En blir ikke han dritten som voldtok før en ikke tar ett nei for ett nei. Avellone tok ett nei for ett nei.
 12. Har vært overstadig beruset. Velger mine venner med omhu, så jeg har aldri vært i fare selv om jeg har vært full Skulle ikke ønske noen utnyttet noen situasjoner, å påstå noe slikt er ren idioti. Hva fakta angår er det vel ingen som har fått historien fra Avellone sin side enda, da har vi vel bare 50% av fakta, eller hva? Om noen stikker hånda si ned i buksa mi uten at jeg vil det sier jeg nei takk, så er det eventyret over. Om de ikke stoppe der, DA har vi ett problem. Det er ikke tilfelle i situasjonen som blir diskutert over. Men du mener altså at: To personer er på felles arrangement, den ene spanderer masse drikke. Alle drikker, ikke bare denne den som blir spandert på. De går til et hotellrom, hans eller hennes, (irrelevant), og etter en HEL kveld i festlig lag, der mannen kanskje har håp om å få seg litt....så prøver han seg....får nei....og stopper der....dette skal han fordømmes for?
 13. Sier historien noe om hvor full mannen var? Kan det tenkes at mannen trenger å drikke seg til mot? Spiller alderen noen rolle? Er hun myndig så får hun svare for egne valg. Alkohol påvirker alle identisk. Noen blir fullere raskere enn andre, det er alt. Det er noe en må holde styr på selv. Ansvar for egne valg Du snakker om å vri på ting, tipper du må passe deg for tentaklene i egne øyne. Vrøvlet ditt om kniv på strupen tjener ikke til å illustrere noe som helst og er bare ett patetisk forsøk på å vri eksempelet mitt ut av kontekst og mening. Poenget mitt med kniven er at det snakkes om at han har seksuelt overfalt henne når det ikke på noen måte er tilfelle. Mannen blir dømt nord og ned for å prøvd å få seg noe, samtidig som han STOPPET NÅR HAN FIKK NEI, selv om han var beruset og da tar dårligere valg enn vanlig. Selv med dårlige valg stoppet han når han fikk nei. Ingen berømmelse for det gitt? Bare fordømmelse fordi han prøvde seg? Er du en av skrullingene som mener man må inngå skriftlig kontrakt før penis entrer vagina? Slik samfunnet har blitt nå ser det jaggu ut til at det kan bli nødvendig.
 14. Ingen tvingte dama til å ta i mot gratis drinker, jeg regner med hun har såpass med IQ at hun vet hvordan alkohol fungerer. Om kvinnen bokstavelig talt er mentalt tilbakestående stiller saken seg i ett annet lys. Hun ble med på hotellrommet, frivillig. Hun hadde med seg 2 veninner. Veninnene etterlot henne der som indikerer at enten er de råtne veninner, eller så så de hvilken vei det bar og ville ikke være cockblockere. Når dama da angrer seg og sier nei, og får gehør for det, så er kvelden OVER. Er kvinner så ekstremt hjelpeløse og ute av stand til å ta egne valg at de må beskyttes mot seg selv? @Zedarius skriver: "En hårsbredd unna en klassisk festvoldtekt. Hvis det er sånn du prøver deg på sex håper jeg du blir påkjørt av en elsparkesykkel." Lykkelig i fast forhold, nærmer seg 15 år. Har aldri sjenka ei dame for å få meg ett ligg så lenge jeg har levd. Les selv hva du skriver. "En hårsbredd unna en klassisk festvoldtekt". Om jeg har en kniv på strupen din kan jeg ikke dømmes for drap, eller? Ingenting skjedde, fyren prøvde seg, fikk nei, situasjonen over. Det spiller vel INGEN rolle at det KUNNE blitt en voldtekt? Det ble ikke det. Da kan en jo heller ikke fordømmes som om det skulle være det. Eller hva?
×
×
 • Create New...