Jump to content

BeThomas

Medlemmer
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 :)
 1. Jeg koste meg gjennom Shadow Tactics. Anbefaler det glatt til ALLE som likte Commandos i sin tid. Gleder meg som en unge til dette. En sjeldenhet jeg ikke har mye betenkeligheter med å forhåndsbestille etter utviklerens forrige spill.
 2. Hahahahahahaha, hva i alle dager? Er det dette PC-politiet har ført til? Gode fader.
 3. Heiteste Hera.... Det er noen sko i kjempestørrelse de må fylle, mest på historiefronten. Spillmekanisk er Original Sin for det meste ekstremt overlegent. Spørsmålet er om de greier å få til samme dybden i både helter og skurker som BG/2 hadde...men om noen greier, ja så setter jeg 1gp på Larian. Lykke til, jeg kjøper det uansett
 4. For ett fantastisk spill. Spilte det ferdig nå nettopp, en kopi som fra de mørke krokene på nett, og kjøpte etterpå. Metro spillene er gode, og dette er muligens det beste etter min mening. Ingenting å utsette.
 5. At du engang spør det spørsmålet er bekymringsverdig. Jeg skjønner fans er skuffet. Men forbanna? Nei det skjønner jeg ikke. Voksne folk som blir forbanna pga ting som det her er ikke voksne. Enkelt å greit. Nå er det ikke Blizzard som lager dette mobil spillet så at vi får noe info om et nytt Diablo spill til PC/konsoll etter hvert er det nok liten tvil om. Kjekt for deg at du er en følelsesløs robot. Mennesker har følelser. Voksne også. Paradokser finnes overalt i følelseslivet vårt. Vi kan være forferdet over ett mobilspill samtidig som folk sulter i hel som vi driter i. Logikk og rasjonalitet er relative saker når man snakker om menneskesinnet. Likevel er det absurd å påstå at det å få en emosjonell reaksjon over noe man er glad i er barnslig.
 6. Sitter du med fasit på hva som er en voksen reaksjon? Finnes det en? Jeg for min del forstår godt at fansen er forbanna. Det hadde jeg også vært om jeg ikke hadde gitt opp blue for lenge siden. Heldigvis kommer det nye gode utviklere til.
 7. VÆRSÅSNILL la versjonen kunne spilles på Vive. Superhot er ett av 3 spill som faktisk er verdt å ha på VR. De to andre: Beat Saber, Gorn.
 8. Hurra! Shadow Tactics var "a blast from the past" i beste mening.
 9. Tja, jeg må si meg litt uenig der. Å filmatisere spill burde jo ikke være annerledes enn å filmatisere alt annet forhåndseksisterende materiale. Kan jo nevne noe casting siste tiden som har vært spot on etter min mening. Wolverine, Professor X (Patrick Stewart), Thor, Iron Man, Gandalf. Det finnes mange eksempler. Av spillverdenen finnes vel ikke mange, men det er vel mest fordi det ikke finnes mange filmatiserte spill, og at filmene i stor grad har vært av middelmådig/dårlig kvalitet til tross for skuespillervalg.
 10. Jeg skal ikke gå inn på noen diskusjon om det, men jeg vil iallefall si at Witcher universet likner en del på Game of thrones. Med mange moralsk forkastelige, eller gråsonekarakterer. Reaksjonene på ting som skjer kan være viktig. Det er også tross alt forskjell på å selge en kald/følelsesløs/innesluttet person eller bare enkelt og greit være en dårlig skuespiller.
 11. Nei takk! Henry Cavill ser bra ut, men noen bra skuespiller er han IKKE. Jeg trodde først det var de elendige DC filmene som ikke var bra nok til ham, men når jeg har sett ham på film utenfor DC universet har han vært like platt og blottet for karisma.
 12. 4600$. :S Nå har jeg også hatt steam siden Halflife 1 kom ut og en brukte det for å spille HLDM.
 13. Alle disse jævla incentivene. At spillet mangler innhold er en ting, men fri og bevare meg. Kan det ikke være nok at ett spill er morro? Om incentivet er å "låse opp" innholdet med spilling har sjarmen med spillet en stygg tendens til å forsvinne når man endelig har låst opp alt. Gi meg heller ren morro. Det er det beste incentivet.
 14. Det eneste problemet med bevegelse er at det bryter innlevelsen en smule å teleportere seg rundt, selve mekanikken er underholdende og får spillet til å bli mer fartsfylt. Griningen over lading tror jeg også ikke er helt gjennomtenkt. Doom VFR er utfordrende nok om man ikke skulle måtte ta ladegrep midt i demonslaktingen. Jeg er enig i at Doom VFR dessverre ikke er den Vive-selgeren som man kanskje kunne håpe på, og Fallout 4 er dessverre ikke helt min greie selv om det skal prøves. Jeg håper Skyrim VR blir bra, og kommer raskt. Sverd og skjold er jo som skapt for VR.
×
×
 • Create New...