Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Eksen har fått ny kjæreste


Gjest b5607...e03

Anbefalte innlegg

Gjest b5607...e03

Hei.

Jeg (g25) og eksen (j23) hadde vært sammen i litt over 6 år før vi bestemte oss for å gjøre det slutt like før jul i fjor. Bruddet var veldig pent, og vi var for det meste enige begge to, men hun tok det nok litt hardere enn meg. Jeg hadde vel følt at det kanskje var denne retningen vi hadde vært på vei det siste året. Vi funket bare ikke så godt sammen, hadde lite felles interesser og egentlig så var vi veldig forskjellige. Vi gikk fra det hele på vennlige betingelser, og begge var enige om at vi fint kunne være venner etterpå. Vi har ikke pratet noe særlig sammen det siste halvåret, men hvis jeg har møtt på henne så har det alltid vært veldig hyggelig og vi har hatt en fin tone. 

I helgen nå var jeg på en fest, og da fikk jeg høre at hun hadde fått seg ny kjæreste. Dette var utrolig rart å høre, og jeg reagerte egentlig umiddelbart med å bli ganske lei meg. Hvorfor vet jeg ikke, jeg føler at jeg har kommet meg over henne veldig bra. Men hun har jo vært en såpass stor del av livet mitt, så det traff meg ganske hardt. Det verste med det var at hun hadde blitt sammen med en som tidligere var hennes nærmeste guttevenn. Det er en person som jeg har mislikt veldig sterkt, men jeg har respektert at de har vært venner, og ikke brydd meg noe om at de fant på ting iblant. 

Grunnen til at jeg ikke liker han er fordi han har prata masse dritt om meg bak min rygg, både med eksen min og andre folk. Jeg og eksen hadde en litt turbulent periode for et par år tilbake. Da prøvde han helt tydelig å få oss til å slå opp. Nok om det... 

Uansett, når jeg var på festen på lørdag var jeg på nippet til å sende melding til henne, og spørre om hvorfor hun ikke kunne si noe til meg først, så jeg hadde sluppet å høre det fra noen andre. Siden jeg hadde drukket en del valgte jeg å vente til søndag. Så på søndag sendte jeg henne en melding og spurte om hun hadde blitt sammen med "X". Etter en liten stund fikk jeg et kort ja tilbake. Så spurte jeg om de hadde vært sammen lenge, kanskje litt unødvendig å spørre om, men fikk til svar "Ikke så veldig lenge". Greit nok. Så sendte jeg meldingen om at jeg synes hun kunne sagt i fra til meg, og at jeg synes det var veldig kjedelig å høre det fra andre. Hun hadde jo sagt det til flere andre, så hvorfor jeg ikke skulle få vite om det vet jeg ikke. Det gikk et par timer uten at jeg fikk svar, meldingen er heller ikke lest. Senere på kvelden sendte jeg en ny melding hvor jeg spurte om hun ikke var enig. Samt så skrev jeg at jeg håpte vi fortsatt kunne snakke sammen på en ålreit måte. Hun har fortsatt ikke sett noen av meldingene, så jeg regner med at hun/de ignorerer meg. Kan egentlig ikke tenke meg at det er hun som velger å ignorere meg av fri vilje, mistenker at det er han som ønsker det... 

Akkurat nå så sitter jeg med en ganske vond følelse, nesten verre enn da vi slo opp. Det sårer meg veldig hvis hun velger å ignorere meg, dette er en ufattelig snill og skjønn jente som jeg har vært så utrolig glad i, jeg er veldig sikker på at jeg ikke har romantiske følelser for henne lenger og det har vært lenge siden jeg har tenkt på hun. Jeg føler jeg har et behov for å prate litt med henne, bare klare opp i ting... Jeg vil si til henne at jeg har null problemer med at de er sammen, og at jeg er glad hun har funnet seg noen andre. Men det gjorde så klart litt vondt å høre når man har vært sammen en så stor del av livet. Slenger også med at jeg fortsatt er singel og ikke har planer om noe annet på en stund.

 

Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, har tenkt så utrolig mye på det siste døgnet, trodde aldri jeg skulle reagere slik. Skal jeg purre på henne igjen og spørre om hun kanskje vil ringe meg når det passer, si at jeg bare vil prate litt? Eller skal jeg bare la det være? Jeg vil ikke at det skal bli rart å møtes igjen, vi har noen felles venner, så vi kommer til å møtes på fest osv iblant. 

Andre som har vært i samme situasjon?

Beklager langt innlegg, trengte bare å blåst ut litt tanker.

Anonymous poster hash: b5607...e03

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er alltid vondt å gå fra hverandre. Hvis hun tok det tyngre enn deg så var det verre for henne da og du slapp unna med en følelse av å være den som var i kontroll. Det hjalp på egoet ditt.  Egoet ditt blir nå såret av at livet hennes går videre. Det er forsåvidt naturlig. Jo eldre vi blir og jo flere forhold vi går igjennom, desto bedre blir vi til å prosessere disse følelsene. Brudd blir enklere og enklere for hver gang.

Det du nå bør gjøre er å ikke sende henne meldinger. Distraher deg selv og tenk kunst mulig på dette. Er det vanskelig for deg så kutter du kontakten helt.

I bortimot ALLE tilfeller jeg har sett av menn/gutter i friend zone hos en kvinne så er dette bare veike gutter som ikke tør å ta steget eller ikke forstår avvising. Han har antagelig alltid ventet på en åpning - og det har du nå fått bekreftet. Kvinner er naive og det er det lite man kan gjøre med. Det skal uansett ikke påvirke deg nå som dere ikke lenger er et par. Det kan selvfølgelig være naturlig at det gjør det, men det er altså du som må ta steg for å ikke la det plage deg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Beste du kan gjøre er å kutte kontakt, fjerne fra facebook og insta osv, og komme deg videre. Lurking gjør deg bare vondt, og tiden leger alle sår.  Kanskje var det litt kjipt at forholdet røyk allikevel, kanskje er det kjipt å se hun med en annenmen det er vann under broen og skjer jo på ett tidspunkt uansett.

Vanskelig å komme seg videre, om man ser seg bakover. 

Plenty more fish in the sea, er kanskje en klisje, men likefullt en sannhet, og husk alltid på at det er en grunn til at forholdet ble avsluttet. 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...