Jump to content
Sign in to follow this  
Kurt Lekanger

TEST: Benq PD3220U [Ekstra]

Recommended Posts

Jeg har prøvd en Philips 32" 4K og erfaringen derfra er at den er ustabil (blacker ut av og til) og at skjermen er for liten for den oppløsninga. Jeg gikk heller for en 40" 4K TV og synes den passer bedre til oppløsninga. Nå skal det sies at til mitt bruk trenger jeg ikke fargepresisjon. Det er oppløsninga som teller her. Planen er å erstatte de to 27" tommerne som flanker denne, med én 40".

Share this post


Link to post

Har en Samsung U32J590U selv, og synes 4K med 32" er midt i blinken for Windows. Kunne gjerne tenkt meg høyere PPI, men synes dette var en god "middle ground". Synd skaleringa i Windows er så som så. macOS er mye mye bedre akkurat der.

Share this post


Link to post
Annonse

Jeg har erfaring med 2 BenQ-skjermer på 32" og 4K, samt en Dell. Alle tre er skjermer jeg har vært utrolig godt fornøyd med - til og med den nå 5 år gamle BenQ BL3201PT har vært fantastisk god som en "utvikler-skjerm". Behagelige farger, god oppløsning, skarpe pixler som ikke flyter utover, etc. Funket også fint når jeg trengte bildebehandling og videoredigering.

Eneste ulempe er at de ikke egner seg til spilling om man sitter på "normal" avstand - da blir de alt for store. Det løser man ved å kjøre spillene i Windowed mode (selv om det føles litt feil). (Og her avslørte jeg vel at jeg ikke er en beinhard gamer)

Må innrømme at jeg (nesten) fikk lyst til å bytte ut min Dell-skjerm (U3219Q, som jeg er superfornøyd med) med denne her. (Pga flere innganger og KVM)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...