Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Familiemiddag og sykdom


Anbefalte innlegg

Beklager for dårlig tittel.

 

Ble invitert til familiemiddag. Har hatt en form for luftveisinfeksjon, kraftige smerter i øvre del av magen med stråling mot venstre side som muligens kom fra bukspyttkjertelen (skal utredes videre for dette pga gjentatte anfall), voldsomme magekramper og diare og nå menstruasjonsplager (har endometriose).

 

Moren min har også hatt en luftveisinfeksjon.

 

Lurer på om det er uhøflig å avslå invitasjonen. Jeg får veldig hyppige infeksjoner (hadde en i måneden omtrent ifjor) og har i den forbindelse blitt fortalt at man er mer utsatt for infeksjoner rett etter man har hatt det eller mens man en annen infeksjon. Har også lest noe om mer nedsatt immunforsvar under menstruasjon. Har dessuten løs mage og magekramper så gleder meg ikke til den 1.5 time lange reisen hjem hvor jeg muligens vil få problemer pga manglende tilgang på toalett.

 

Hva kan man evt. gjøre for å unngå smitte uten at det er altfor merkbart eller uhøflig?

 

Takk for råd.



Anonymous poster hash: 5aef9...dca
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Distansér deg fra manipulative foreldre. Det blir for dumt når de liksom skal være snille og invitere til sammenkomst, men klikker i vinkel når noen blir syke og ikke kan komme. De får lære å oppføre seg og vise respekt eller klare seg uten sammenkomster. Det blir for dumt.

 

Med tanke på din sykdoms natur så er det helt naturlig å bli hjemme. Du bør være frisk for å dra på 1.5 time x 2 biltur, og 4-5 timer i sosialt lag. Kan jo smitte andre, ikke bra det heller.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...