Gå til innhold

Hvordan har du driti deg ut med Kong Alkohol?


DrDoogie

Anbefalte innlegg

Har mange fine fyllehistorier, men denne er nok den beste/værste.

 

Det hele begynte med en rolig vorspiel hjemme hos meg, i min 40 kvm lille leilighet. 3 kamerater og meg satt og pilset i noen timer før vi gikk på byen. Da vi ankom hovedstaden med taxi fant vi/jeg et kredittkort midt på gata. Vi gjorde som alle andre fulle 20-åringer ville ha gjordt, gikk til nærmeste sted som serverer godsaker og bøttet innpå med shots.

 

Etter over 15 shot runder på hver med tequilla (+salt og surt) og litt tyrker shot var vi drita sørpe full. 2 stk sovnet i sofaen, tredje mann spøy 5-6 ganger mens han var på vei til toalettet, dvs på dansegulv og andre festglade mennesker.

 

Jeg for min del husker ikke mere, dvs. kl 11:35 dagen etter våknet jeg på dassen på en Statoil stasjon i Asker (jeg bor i Oslo). Jeg hadde ikke lommebok, mobil, nøkler eller jakke med meg. Hvordan jeg kom meg dit, og hvorfor jeg hadde reist 30 min i feil retning med taxi/buss/eller noe annet er fortsatt ukjent. Følelsen av å reise seg, spy, sette seg ned på dasslokket og kjenne stivheten i nakken etter å ha ligget med hodet inntil en skitten toalett vegg er ikke å beskrive. Jeg fikk lov å låne telefonen av bensinstasjon mannen, min mor hentet meg. Jeg luktet toalett hele dagen...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Personer over 16 har lov å bære alkohol (av typen man får kjøpt i butikk), det var hvertfall det Onkel Blå fortalte oss når vi ble stoppet på vei til avsluttnings ball/fest i 10. klasse. Jeg hadde en del uåpnet øl i sekken, men det kunne de ikke gjøre noe med, men de hellte ut all øl som var i åpnete flasker og så helte de ut det folk hadde med seg av sprit osv...

Fin beslutning av snuten det der.

Lenke til kommentar

ohoi

 

Har vel egentlig ikke drukket så mye i mitt live, ihvertfall ikke i forhold til visse andre her. Men har vel en historie:

 

Var sammen med noen kamerater, og vorchspiel hos en av dem. Bælme hjemmebrent rett fra tønna (typen med kran :p), maaasse øl og en ****** mengde med hjemmelaget tyrker. Sitte på i en bil som kjører utrolig langt over fartsgrensen (sjoføren var edru), og komme videre til en annen kamerat. Fremdeles vorchspiel. De andre tårler vel en gooood del mer enn meg. Sovne på dogulvet, bli vekket en halvtime senere, for så å bli lempet inn i et dusjkabinett med vannet på. Sovne med rævva over sluket :D og gjøre slik at badet blir oversvømmet sammen med resten av kjelleren hans :p

Gå videre til en fest, nå litt bedre, iført en bukse som er ca 5 størrelser for liten, slik at jeg ikke får den igjen i livet, men bare kan dra smekken litt oppover. Buksene varer omtrent til halveis ned på leggen, og det er -8 og en halvmeter med snø overalt. Traff noen pakistanere, for så å jage dem med samuraisverd sammen med resten av venneflokken gjennom gatene. Endelig komme til en fest i 2 tiden, vi var vel 30 kamerater, og egentlig så kunne bare 5 komme inn. Men alle kom vist inn likevel :p

Mikse drinker ved å fylle drinmikseren med sprit og eple, og hive den ut fra 3 etasje. Dra hjem til en kamerat og sove.

Mistet ikke en ting gjennom kvelden, men var 600 kroner fattigere dagen etter, enda jeg bare hadde kjøpt en togbillett (?) og en kebab. Og de var garantert ikke stjålet...

Ikke det minste fyllesjuk, spydde vel ut alt dagen før :)

Lenke til kommentar
Ja, jeg sa ja, eller de gav meg egentlig ikke noe valg (kom hit med sekken sa de). . Jeg var ikke så høy hatten så jeg turte ikke å si nei. Men det var ikke bare meg de tok pilsa fra. Det var 5 andre. Så de stakk av med 60 pils.

 

Og vi viste ikke om politiet hadde lov til det eller ikke..

De øllene skal de oppbevare i 6 måneder,så lenge det ikke foreligger en anmeldelse av forholdet.

Faktisk så skal du få en kvittering på beslaglagt gods hvis jeg ikke husker helt feil.

Men å stå på politikammeret å bevise at den datoen ble x antall øl beslaglagt kan nok heller være litt vanskelig :)

Lenke til kommentar

Lurt til å spise en teskje kanel, mot å få en six-pack, så lenge jeg ikke drakk noe væske på fem minutter etterpå. (Værsågod å prøv :) )

 

Møkka blir jeg, men har som regel kontroll på det meste. Kanskje bortsett fra hva som renner ut av kjeften fra tid til annen, og hvem jeg ender opp med.

 

Har ikke noe særlig til historier, kanskje bortsett fra "den gangen jeg var 15", men det har jo begrenset underholdningsverdi. Eller ved nærmere ettertanke er det jo litt morsomt. Rulla spyende ned trappa fra nachspiel i 5. etasje. Blir visstnok funnet av 2 kompiser, liggende i 2. etasje, som bærer/støtter meg hjem. (Høyst sannsynligvis den sistnevnte - var vel godt på vei mot 1,90 allerede da tror jeg) Denne historien hadde vel ikke vært så mye, kanskje bortsett i fra maratonen i lubrikert trapperulling, hadde det ikke vært for avslutningen: Morgenen etter hadde jeg 3 gode grunner til å skifte sengetøy.

 

Den var ikke helt grei å forklare til muttern, nei. Heldigvis håndterte hun det med en viss diskresjon: Var du litt uheldig i natt? Og det var det. Gode gamle muttern assa.

Endret av RolloThomasi
Lenke til kommentar

Ble fortalt en historie her på jobben i sted:

 

En kar gikk på fest, og da han ankom stakk en eller annen fyr en kopp i hånden og sa :"Drikk". Han tenkte ikke særlig over det, og helte innpå.

Det var flere personer som hadde snottet nedi koppen, slik den hadde blitt helt full.

 

Han karen som drakk det beskrev det som å drikke en kopp med fruktkjøttet til appelsinjuice.

 

Vel bekommen!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
blitt kasta gjennom 2 bilvinduer på 1 kast.
Bare mulig i amerikanske filmer.
ligget naken og spydd på meg selv mens jeg sang beatles sanger, mens omtrent hele skolen var innom og så på(denne var jævli).
1. Hvordan kan man huske en sang når man er så drita? 2. Du var allså full på en hverdag, på formiddagen?
- tatt enorme mengder kokain, speed ol. selv om jeg slutta for 4 år siden med dritten, sist nå nyttårsaften, kjempefestelig å gi meg 1 stk drop på 1 g speed. ARTIG!

Så du er tung misbruker av luksusdop? 1 g speed er mildt sagt mye.
- danset(1 gang i 4 timer), og jeg digga før mest metal.
?
- kom på juleavsluttningen kl 21, går rett på do, blir liggende der til kl 0430 da vakta ikke gidder mere ulyder fra dass.
Hvor holder man juleavslutning som varer til halv 5?
prøvd å banke en STOR kar på 2,06(bole kar) mens jeg var da 1,80(tynn). Han klinte til meg en gang. Hodet var på størrelse med en middels bil.

Åssen veit du at han var 2,06?
kom hjem med en ganske fin jente. Hun kler av seg, ååååå så lekkert, jeg sovner mens jeg tar av meg trusa, spyr på meg selv i fylla..lekkert.

Ganske vanskelig å få med seg fin dame hjem når du er så drita.

 

Dessuten synes jeg skrytefaktoren er litt for høy til at innlegget kan være troverdig. Nå skal det legges til at jeg aldri har vært på fest nord for sinsenkrysset, men dog kan jeg ikke tanke meg at landet ligger så langt utenfor society'n her i vestfold.

1. Jeg ble kasta horisontalt, traff bilen (Granada) og gikk med hodet igjennom side ruten bak, beina gikk igjennom foran.

 

2. Ja, jeg har drukket meg sanseløs flere ganger, også hverdag. Men sa jeg at dette var på en formiddag. Skolene i Finnmark er ikke så store. Og de kan vel komme på fest?

 

3. Jeg var vært tung misbruker ja. Første året mitt i Oslo gikk med til doping. Å få tak i dop er lett, å få tak i penger er ikke lett.

 

4. Dørvakta hadde ikke giddet å gå inn på do fordi jeg lå der. Han kom inn å hentet meg lenge etter de andre hadde dratt.

 

5. Fordi han het/heter Frank og er kjent i Lakselv(lite sted m 2000 innbyggere).

 

6. Nei, jeg har alltid hatt bedre sjangs på damene når jeg har vært drita. Tilleggs informasjon om den saken er at jeg skulle egentlig sjekke hun opp for en kompis(ikke så god kompis)men hun ville ikke, så da sa jeg til henne at vi kunne jo finne tonen, og det sa hun ja til.

 

7. Det er enorme forskjeller på Nord-Norge og Vestfold. Drikke-kultur, rett og slett at det er ikke så mange der oppe. Det gjør feks at man drikker med voksne, drikker med folk man aldri ville pratet med her nede. Jeg drakk en del med soldater som var stasjonert på Banak Flyplass eller Porsangmoen. Man har valg, men hvis man bare drikker med folk som har det samme egenskapene som seg selv, kan det fort bli tomt på hybelen.

Lenke til kommentar

Jo, i fjor, vent....2004 nå... I 2002 rett før jul hadde jeg Julebord med HV troppen som jeg på det tidspunktet var med i. Vi var på Aker brygge først. Så mista vi båten over til Nesodden. Så småfulle og tøffe som f tok vi taxi rundt fjorden. 1400 i taxi..-> Vi drakk masse akevitt, øl (vodka på meg istedet for noe brundt brennevin). Båten tilbake. Opp i ....å hva heter stedet....hippt kult sted som ligger rett ved ambasadene bak slotten, masse snobbe gutter og jenter der....Jeg drikker enda mere, legger ann på ei dame ca 43(egentlig sikkert 50)tynn liten snelle, senior....milf...du vet... får nummeret...går hjem. Ringer henne fra stua(dama sover i rommet ved siden av)tar taxi opp i Holmekollåsen, der sitter hun og den mindre pene vennina hennes og prater. Jeg ville ha sex, de ville ha sex, jeg begynnte å angre litt, de gjorde ikke de. De kledde av seg....begge..sto foran meg med DE jura....i undertøyet(strømpeholder-string(ikke pent på elder damer))...klare for meg...jeg hadde da mistet den flotte alkorusen min og sexlysten..jeg klarte å ro det i land ved å avtale en date(som jeg ikke overholdt) med hun ene. Hun kjørte meg ned på røa t-bane stasjon. Hun kyssa meg....å gud.....kysse når man ikke vil....hun var ikke så pen likevel.

Og det er vel den værste t-bane turen i mitt liv....hadde dama hørt meg om natta???angreangreangre etc.

hører med til historien at jeg løy ALT jeg kunne innenfor rimelighetens grenser til hun og vennina. Feks at jeg tilhørte en spesial-tropp, var singel, var nettopp kommet til Oslo. Det fungerte som f, men av og til hører man det man vil....jeg mener .....Jeg er da enda ung(25), men noen av de andre som var på Julebordet var 36-39....hun måtte jo forstått at jeg ikke var det jeg sa jeg var..

Endret av rivaldo
Lenke til kommentar

Jeg vet at 1 g speed er mye. Veldig mye. Har maks klart 2 på en kveld. Men dette varde gangene man VIRKELIG har driti seg ut....og jeg full av kola med masse damer rundt meg....det droppet-(var jo ikke et dropp...hun bare gav meg en plast-sak, i mangel av bedre ord, som var full av pepper, litt større enn ytterste ledd på min lille finger, jeg har mellomstore hender)...den var tulla inn i vakum plast tror jeg...,

 

-gikk ned på 1-2-3. Meg+pene damer+dop = Veldig dårlig ide. Faktisk så dårlig at man glemmer alt som virkelig teller her i verden.

Endret av rivaldo
Lenke til kommentar

Jo, i fjor, vent....2004 nå...

 

O-kay...

 

De kledde av seg....begge..sto foran meg med DE jura....i undertøyet(strømpeholder-string(ikke pent på elder damer))...klare for meg...jeg hadde da mistet den flotte alkorusen min og sexlysten..

 

Beste hittil.

 

...jeg tilhørte en spesial-tropp, var singel, var nettopp kommet til Oslo.

 

Imperiets Stormtroppe-avdeling, da. :lol:

 

Jaja. Kudos skal du iallefall ha!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...