Gå til innhold

Er dette en bra gaming pc?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, veldig dårlig valuta for pengene. 9700k (4000 kr) kommer til å slite om et par år siden spill blir optimalisert for 8c/16t prosessorer på grunn av next-gen konsoller. For 800 ekstra kroner ca får du en i9-9900k (4800 kr på salg) som vil være ekstremt bra i mange, mange år fremover. Ellers kan du kjøpe en Ryzen 3700x for 3500 kr, som er litt dårligere på gaming enn 9900k, men fremdeles en ekstremt bra prosessor som vil holde i mange år. 

 

I tillegg er det dumt å kjøpe en 2080 (versjonen din koster nesten 8000 kr) når både Nvidia og AMD nettopp har lansert nye skjermkort. Kjøp heller en Navi 5700XT til 4300 kr. Den er ca 2% dårligere, men nesten halv pris. Vent til neste uke når de lanserer de nye versjonene av kortet så du får bedre kjøling. Ellers kan du kjøpe en 2070 SUPER til 4500 som er veldig nærme 2080 i ytelse.

 

Lønner seg også å bygge pc'en selv for å spare penger. Det er ikke så vanskelig som det ser ut.

 

Pc'en du vurderer er ekstremt bra altså. Men det er dårlig valuta for pengene. Og prosessoren er dårlig hvis målet ditt er å ikke oppgradere eller kjøpe ny pc så lenge som mulig.   

Endret av -Audun-
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvor lang tid bruker man da sånn ca og bygge en selv og følger det med bruksanvisning hvis man kjøper sånn bygge pc? Komplett er greie på pris da isåfall? Heller litt på ferdigbygd men åpner litt for og bygge selv også og sikkert en mestringsfølelse og klare det selv

Det finnes tusenvis av videoer på youtube om hvordan man setter sammen PCer. Det er ikke så vanskelig. Det er vanskelig å si hvor lang tid det vil ta for deg å bygge en PC, men jeg vil tippe et par timer hvis det er første gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...