Jump to content

-Audun-

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Husker du om de snakket norsk eller engelsk i serien da da? Hvis det var engelsk kan det være "Most Haunted".
 2. Klarer ikke å huske det første bildet i The Irishman, men så veldig likt ut som Taxi Driver ja. I mitt forsvar var filmen 3.5 timer lang og ble lansert ved midnatt på Netlix, så..
 3. The Irishman? Åpen oppgave hvis det er rett.
 4. Må prøve å få meg noe søvn, kanskje denne hjelper.
 5. Maleficent. Angelina Jolie var til stor hjelp ^^
 6. Veldig fornøyd med 5700XT'en min, men hvis jeg får solgt den for 2500-3000kr så går jeg nok for en 3070, hovedsaklig pga dlss, raytracing etc. To spørsmål: 1. Vil IO-teknologien fungere/bli utnyttet på et MSI B450M MORTAR MAX hovedkort med en Corsair MP510 nvme SSD (2000 MBs read, 3000 MBs write)? 2. Etter at 3070-kortene blir utsolgt første dag (antageligvis?) hvor lenge vil det ca ta før de kommer på lager igjen? Har lyst til å se benchmarks av vanlige brukere før jeg eventuelt bestiller, men må ha kortet før 19 November (Cyberpunk 2077).
 7. Tror noen folk er sinna fordi det er så falskt. Du har helt rett i det første punktet ditt. Det andre punktet er hva de vil at du skal tro. Fikk du med deg Blizzard og Hong Kong situasjonen i 2019? Og nå later de som at de bryr seg om slike saker liksom, samme gjelder alle disse selskapene. Kan ikke vise medfølelse og empati når man sleiker føttene til Kina. Penger, penger, penger. Det er absolutt alt og det eneste dette handler om, og mange folk ser rett gjennom det. Dobbelmoralen over hvor selektivt og strategisk de velger å være "good guys" er grunnen til at folk ikke er glad.
×
×
 • Create New...