Gå til innhold

Er marihuana/hasj blitt noe farligere?


Anbefalte innlegg

Konsentrasjonen av virkestoffet har økt. Så det er bare å røyke litt mindre enn det du er vandt med. Men kvaliteten i Norge har ikke økt like mye som i andre land, for eksempel USA/Canada, så jeg trur ikke du trenger å bekymre deg nevneverdig. De fleste artiklene som omtaler hvor mye THC-konsentrasjonen har økt de siste årene kommer fra det nord-amerikanske markedet.

 

Jeg har røykt i årevis i Norge. Første gang jeg prøvde lovlig weed fra Canada ble jeg helt slått i bakken. Uten tvil det sterkeste jeg har vært borti. Slår lett alt jeg har prøvd i både Norge og Amsterdam.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det som er farlig med narkkotika er at man faller utenfor normen og lever et liv som kanskje kan kalles unormal og derfor detter ut av samfunnet, mange narkomaner ender opp hjemloese, mister familer, venner og ender opp med et kjipt og fattig liv. selve narkotika er ikke farlig i seg selv spesielt marihuana som klaffiseres som softdrug, selv med hard drugs som cocain, heroin osv brukes som medisin og er ikke saa farlig som det man blir fortalt paa skolen med mindre man tar overdose. det som er farlig er at disse stoffene er ulovlig og vanskelig aa faa tak I, og mange dealere/pushere vet dette og blander stoffene med helsefarlige fyllinger for aa oeke inntjenningen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...