Jump to content

Ingeniør

Medlemmer
  • Content Count

    873
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ingeniør

  1. Det optimale hadde vel vært å gjøre noe man liker for betaling. Å stå i kassa på kiwi er ikke det man har mest lyst til å gjøre, men så lenge det betaler regningene er det definitivt værre alternativ. Kan garantere deg at selv om man ikke mistrives der man er nå, hadde man brukt dagen på å finne seg annet til å betale regningene med, om lønna ikke hadde kommet inn av andre grunner enn tekniske problemer. Utover det, burde ikke mine grenser ha betydning for deg, og omvendt. Prostitusjon i seg selv trenger ikke å være et problem, men om det er kriminalitet bak det, er det noe annet. Alle burde lære seg sine egne grenser, i så måte.
  2. Å få til kabel er mulig, bare litt midlertidig ommøblering som skal til. Vil det da brukes drivere some følger med, el.l ? Vil en telefon med 4G via usb kunne fungere?
  3. Har en gaming-pc fra komplett som nå skulle hatt fått win 10 installert. Win 10 er anskaffet på Usb, må sannsynligvis endre boot order, men det order seg når man kommer så langt. Noe man ble bekymret rundt, er drivere. Er det noen som har noen tips rundt dette? En liten tvist er muligens at man har en ASUS PCE-AC68 AC1900 Trådløs Adapter, og man har forsåvidt skaffet drivere til denne og lastet ned på en minnepenn. Er det noen tips og triks man kan foreta seg for å gjøre installasjonen mest mulig smertefritt?
×
×
  • Create New...