Gå til innhold

Call of Duty: Modern Warfare i hardt vær etter avdukingen av spillets «killstreaks»


Anbefalte innlegg

Tror du at du er kvitt Krekar? Tro om igjen

 

Haha, nei, er nok ikke så naiv, men det bare understreker poenget mitt. Jeg er møkk lei av å måtte ta på kriminelle med silkehansker, spesielt når det går på bekostning av ofrene. Greit nok risikerer han å bli drept hvis han drar hjem, men det burde han ha tenkt på. Folk som ikke klarer å respektere norsk lov i stor grad bør sendes hjem umiddelbart. En liten parkeringsbot er ikke så ille, men drap, voldtekt, vold osv bør man ha nulltoleranse for. Det gjelder norske borgere også, selvsagt. Lovene her i Norge er et hån mot ofrene.

 

Sorry, litt off-topic der. On-topic har jeg lite imot å bli belønnet for killstreaks. Det er jo bare et spill. Husker et eller annet Command & Conquer eller Red Alert der vi ble belønnet med en atombombe når vi bygde opp basen nok. Dette var spesielt morsomt i PvP. Jeg satt i et rom og spilte mot en kamerat i et annet rom, og lo godt da atombomben falt ned i basen hans. Vi var i hvert vårt rom, men han var ikke vanskelig å høre, for å si det sånn...  :evil: At atombomber er noe faenskap i virkeligheten som aldri burde ha vært oppfunnet er en annen sak.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Killstreak system, blant annet, var det som gjorde Modern Warfare 2 to til en helt horribel grusom opplevelse online. Ble litt for mye fitteri her etter min smak.

Jeg har mer trua på det neste Modern Warfare enn jeg har hatt til noe annet COD spill de siste 10 årene..men vær så snill å styr unna for mye  over-the-topp piss i online biten. 

 

Ser veldig frem til å se mer senere i kveld :) Syns tempoet og slikt ser lovende ut i hvert fall.

 

Når det er sagt så håper jeg utviklerne kjører på med mest mulig gru og faenskap for å nettopp få frem hvor jævlig krig er, og ikke rikker seg én meter fra alle snøflakene som syter og klager.

Endret av Mala
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er jo like forbanna et spill. I absolutt alle skytespill blir man belønnet for å drepe fienden om det er med gass, atombomber, flammekaster eller kuler. Hvorfor skulle dette være så mye verre?

 

Ingen som har sagt at det ikke er et spill, jeg bare forklarte deg noe du ikke forsto. 

 

 

 

Ja, og så!?

 

Hvis du ikke klarer å innse at det er en forskjell på bruken, så kommer jeg ikke til å bruke noe mer tid på deg enn dette.

Lenke til kommentar

Liker killstreaks jeg, når man gjør det bra. Å bli spawncampet fordi fiendene får killstreaks kjappere enn de klarer å bruke de er ikke gøy

 

Ja hvem gjør ikke det? Men det er bare så blodig urettferdig for alle som vil prøve seg i COD som kanskje ikker er så gode. Heldigvis så finnes det mange andre alternativer som er mye gøyere multiplayer og som har matchmaking som funker sånn noenlunde, og ingen killstreaks :) Destiny 2 er vel det jeg spiller mest. PS4

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...