Gå til innhold

1984


carabo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg regner med at det er denne saken du sikter til:

 

Vil la e-tjenesten lagre nett-trafikken

 

 

Etterretningstjenesten bør få lagre metadata om all netttrafikk som krysser den norske grensen, ifølge forslaget til ny e-tjenestelov. Nettilbyderne skal pålegges å legge teknisk til rette for lagring av informasjon fra nordmenns bruk av e-post og sosiale medier.

 

Høres ut som skumle greier for meg..

Lenke til kommentar

Høringsforslag om masseovervåking. Skremmende at det i det hele tatt kommer så langt som til høring. Ser i tillegg at forsvarsministeren presterer å si at vi trenger denne loven for å beskytte personvernet. Lurer på om noen biter på en slik argumentasjon.

Haha, "doublespeak" har blitt rimelig vanlig i samfunnene våre nå til dags.

 

Svært mange faller for denne taktikken, overraskende mange faktisk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser sånn ut, ja, men moderpartiets justisministre har vel ofte tatt til orde for å gi myndighetene større spillerom for bruk av overvåkning.

En minister representerer alltid regjeringens linje (som er et kompromiss), ikke sitt eget parti. 

Når det er sagt, så må det sies at Frp er mer splittet i dette spørsmålet enn andre partier er. Blant tilhengerne finner en både lov-og-orden-forkjempere og liberalister. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser sånn ut, ja, men moderpartiets justisministre har vel ofte tatt til orde for å gi myndighetene større spillerom for bruk av overvåkning.

Vel nei, heller tvert imot. FrP var da motstander av både det nye og syke forslaget til åndsverklov for noen år siden, og DLD.

Endret av hekomo
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er vel Forsvarsdepartementet, med Bakke-Jensen (H) i spissen, som sender lovforslaget på høring. Selv om FrP var motstander av DLD for noen år siden er det ikke gitt at de fortsetter samme linje nå. Naturlig å tro at de vil motsette seg denne nye loven også men gjenstår og se. Når det gjelder den gjengen der (FrP) er det lite som overrasker lenger så ser ikke bort fra en u-sving.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...