Gå til innhold

Android GO - fremtiden uten apper?


Anbefalte innlegg

Det har blitt sagt at i fremtiden har man ikke apper lenger. Kun linker til webbaserte tjenester. Og jeg tror det kommer til å bli sånn. Android Go er et bra tiltak, det er ikke bare Nokia 1 som kommer med Android Go. Det som ser ut som apper i Android Go er "thumbnails" med linker. Eller blir KaiOS en stor nok konkurrent? De kjører hardt på med Jiophone og KaiOS nede i India nå.

 

Hva tror dere?

Endret av 8DX8QO0Y
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

PWA = Progressive Web Apps er apper som kjører direkte i nettleseren. Google og Microsoft er blitt enige om hvordan dette skal fungere på tvers av enheter. Jeg regner med at Apple følger etter. Man kan også velge å "installere" en PWA, som enkelt forklart bare lager en snarvei på skrivebordet/hjemmeskjermen. Enkelte PWA fungerer også offline. Både Microsoft Edge og Google Chrome støtter allerede PWA og disse kjører i egne vinduer uten nettleser-look, slik at de ser ut som vanlige programmer/apper.

 

Har du riktig oppsett, kan du teste ut Google Photos som PWA

 

Android Go er en "light" versjon av Android for enheter med 1GB RAM (eller mindre) og lite intern lagringsplass for apper.

Go-apper tar fysisk mindre plass og skal også bruke mindre RAM.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...