Gå til innhold

Kontor / internett-PC verdi?


Anbefalte innlegg

Har en 4,5 år gammel strøken stasjonær PC som skal selges etterhvert. Tror dere det er mulig å få et par tusenlapper for denne?

 

Inneholder:

 

FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK

 

ASUS H87M-PRO H87 S-1150 M-ATX

 

INTEL PENTIUM DUAL CORE G3420 3.2GHZ 3MB S-1150

 

CORSAIR 8GB DDR3 VENGEANCE LP PC3-12800 1600MHZ CL9 (2X4GB)

 

SAMSUNG 840 PRO SERIES 128GB SSD SATA/600 MLC

 

2 stk WD RED 3.5" 1TB SOHO NAS SATA/600 64MB

 

SEASONIC G-360 360W GOLD

 

NOCTUA NH-U12S S-2011/1155/1150/AM3+/FM2

 

MICROSOFT WINDOWS 7 HOME PREM SP1 64-BIT NOR DVD #OEM #NO + Windows 10

 

ASUS DRW-24F1ST DVD±R/RW/RAM DL 24X SATA BLACK

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eneste SSDdisken og de to TB diskene som kanskje kan ha verdi for noen... Men tviler uansett at du får over tusenlappen for PCn som den er...  Og med fraktprisene som de er så er det bare bortkastet tid å prøve å selge på nett.. Vil koste deg mer i frakt en det du får for den...

 

Kan legge til at dette er maskiner man nesten kan få kastet etter seg fra bedrifter som gjør nytt innkjøp regelmessig for å bytte ut maskinene sine...

 

Jeg personlig ville ikke ha betalt frakten for den, selv om jeg hadde fått den gratis.. Selv med diskene.

Endret av Krozmar
Lenke til kommentar

Ingen vil ha en surfepc som er treigere enn en mobil :p

 

Altså 0 verdt.

Min mening ;)

Og den meningen skal du få ha, den gir mening fra ditt ståsted, men for vanlige dødelig mennesker så har PC-en mange bruksområder og kan fungere fint til sitt bruk.

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

Hadde vært en fin linuxbox hvor jeg kunne putta inn noen ekstra nettverkskort, og brukt som proxyserver/brannmur :) Hadde kanskje ville vært ett par hundre kroner for meg.. Verdien kunne ha vært større, men man har jo så massevis av slike gamle maskiner som man kan bare hente fra konteinere i lassevis når større firma skifter ut inventar...

 

Så når man kan få slikt gratis, er det ingen som kjøper.. Derav er jeg jo litt enig at verdien blir 0...

Endret av Krozmar
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sant nok, derav «vanskelig å selge» ;). PC-en har en verdi, selv om det er mulig å få tak i noe tilsvarende for 0 kr hvis du kan få noe gratis av private selskaper. Statlige har ikke lov til å verken selge eller gi bort, temmelig idiotisk. Jeg har måtte hive mye alrighte ting. Men for litt siden så brøt vi reglene og ga bort saker og ting, utrolig nok så ble vi møtt med utakknemlighet fra mottagerne. Velg heller å selg noe for noen slanter, «gratis folk» er ofte vanskelige å ha med å gjøre etter min erfaring ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og den meningen skal du få ha, den gir mening fra ditt ståsted, men for vanlige dødelig mennesker så har PC-en mange bruksområder og kan fungere fint til sitt bruk.

Nå er jeg verken enig med deg eller nizzen

 

Er bare noe problemer:

Hadde man fått tak i Core i7-4790K til under 1500 kr brukt på finn og GTX Titan til under 1500 kr kunne maskinen brukes til noe mere. Consair TX650 eller bedre brukt til rundt 500 kr. Så begynner denne å bli ganske fin pc. Man burde ha coolermaster 212 evo\LED her eller større noctua kjøler. Pcen ser ut som er bygget av en nybegynner, med tanke på lite kjøling og billig deler i et stort kabinett.

 

Men så kommer problemet med PSU som bør byttes ut, og SSD disken.

Det er lattelig å si den pcen er så dårlig at selv fraktprisen ikke er verdt å betale, men ser dette blir kontorpc deluxe.

Ikke noe for gaming\videoredigering eller tung bruk.

Ganske idiotisk dere må overdrive så mye.

Men må innrømme hovedkortet ikke er første valg for overklokking. Og det er flere deler som bør byttes ut før man kan kalle det en PC til multitasking i dag. Med reklamasjon så kanskje noen idioter gir 2000 kr hvis det ikke finnes andre alternativer. Prisen er jeg enig blir lav.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Ja det er jo en risko, men hvis den pcen ikke finnes må man jo vurdere det som alternativ.

ser at folk flest ikke tar risikoen å kjøpe brukt verfall ikke bruker tid å kjøpe forskjellig steder man må ha dårlig råd i så fall.

 

Men det finnes jo alltid studenter som har begrenset øknomi. Folk som har jobb eller som ikke har høy bokostnader har vel råd til pc uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...