Gå til innhold

RTS spill - er det noen nytt på den fronten?


Anbefalte innlegg

I gode gamle dager hadde man Command & Conquer, Red Alert og en rekke andre spinnofs med Sci-fi settings og for ikke å glemme gode gamle Warcraft.

 

Nå har jeg ikke fulgt ekstremt godt med de siste årene, men bortsett fra StarCraft så har det vel skjedd utrolig lite på RTS fronten de siste årene. 

 

Er det noen gode RTS man bør får med seg i disse tider? Skulle gjerne sett en 2018 utgave av et Command and Conquer tema med heftige eksplosjoner og morsomt gameplay med "normale" krigskjøretøy.

 

Er det noen som har noe tips i så måte? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan anbefale They Are Billions. Kort sagt er det et RTS der du ikke skal sloss mot andre, men rett og slett overleve så lenge som mulig mot zombier. Det høres kanskje kjedelig ut, men greia er at zombiene både streifer rundt, og angriper i flokk fra tid til annen. Du må derfor utvide basen din hele tiden, men jo større den er, jo mer tiltrekkende er den. Problemet med zombier er at de har lett får å lage nye zombier hvis de angriper, så hvis én eneste zombie kommer inn i basen, kan den fort lage en drøss nye zombier, og de igjen lager enda flere zombier osv, helt til basen er oversvømt av zombier.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...