Gå til innhold

Her kan du kjøpe burgere bare ved å vise ansiktet ditt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så tjukkaser får trippel-bigmac uten en gang å be om det.

 

Vet ikke om du er lite informert eller om du bare liker dukke en hel gruppe mennesker?

Tviler på at dette rulles ut som noe som gjelder kun for feite tjukkaser. In fact en big mac er vel ikke det verste du kan dytte i deg på mac D? Om tjukkasen drikker vann, og dropper fries og milkshake så er nok kaloriinntaket rett greit på en trippel bigmac. En big mac har ca 500 kcal og om du gjør en trippel versjon så kommer nok den inn på rundt ca 1000 kcal fordi det spares på antall hamburgerbrød, og også dressingmengde. Så ikke så hallandes gale likevel. Fult mulig å spise normalt resten av dagen og komme inn under 2000 kcal i døgnet selv med trippe big mac. 

Lenke til kommentar

Teknologien kan selvsagt også brukes på tynne folk, høye, lave, mørkhudede, folk med fillete klær osv. Diskrete forslag til hva de burde kjøpe. En tvilsom miks av profittmaksimering og genuine råd. Kanskje rådet burde vært: tren mer og spis andre ting enn vi kan tilby, men sånne råd ville vært dårlig butikk. Kanskje rådet til den med fillete klær burde vært: gå hjem og lag maten selv, bruk det du sparer på bedre klær eller mer rett ut: Lær deg å kle deg skikkelig - du ser ut som en dass, eller protip: dropp dressingen så reduserer du mengden kviser. Det trenger ikke å stå så rett ut heller, bare være grunnlaget for kjøpeanbefalingene, noe man kanskje finner ut av på et senere tidspunkt.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar

Coop OBS har begynt med en løsning hvor du kan ta med en strekkodeleser og scanne produktene dine, så når du kommer i kassen er det bare å dra kort.

 

Jeg velger alltid bort disse løsningene, da de går ut over arbeidsplasser. Jeg gjør også så godt jeg kan med å unngå nettkjøp. Det er fortsatt litt trygghet i at den som lager maten har nese og smaksløker...

 

Stol aldri på en slank kokk!

Lenke til kommentar

En ting som skal sies er at tjukkaser kan være sunnere enn folk som er tynne. Man kan ha en del ekstra på kroppen uten at det er farlig, det er livsstilen og hva man får i seg som gjør kroppen sunn, ikke hvordan man ser ut.

 

Det er fremdeles en uting å fremme fedme som noe som er OK. De aller fleste feite har en usunn livsstil og trenger å legge om livsstilen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...