Gå til innhold

Trenger hjelp med formulering i en søknad


Minus

Anbefalte innlegg

Hei,

planlegger å slutte i jobben som håndverker. Ønsker meg etter snart 10 år over i noe nytt. Har funnet aktuell stilling, men sliter litt med å finne ut hvordan jeg skal svare på spørsmål om hvorfor jeg ikke vil jobbe som håndverker mer. Svaret er rett og slett at jeg er dritlei av å jobbe i skitne miljø hele tiden, stort sett alene, med for lite betalt ifht ansvar. Men det kan jeg jo ikke skrive i en søknad eller si på intervju. Hva gjør jeg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du trenger vel ikke oppgi noen grunn til at du slutter. Bare skriv at denne jobben du søker på nå virker så spennende at du vurdere å forlate den karierren du har i dag.

Jo, i utgangspunktet er jeg enig, men er overbevist om at det vil bli stilt spørsmål om karriereskifteønsket ved et intervju.

 

Men uansett, takk for svar! :)

Endret av Minus
Lenke til kommentar

Vil eigentleg fråråde at du snakkar så mykje om den jobben du har. Nesten uansett kva du seier om den jobben så vil det høyres ut som kritikk eller løgn, så sjølv om det er sant så kan du ende opp med at du framstår i eit dårleg lys.

 

Ikkje samanlikn jobben du har no og den jobben du søker på, det held lenge å seie at du gjerne vill ha den jobben du søker på.

 

Det kan være mange grunnar til at ein arbeidsøkar vil bytte jobb, alt frå at ein er lei jobben, vil ha meir lønn, pulte sjefen på julebordet, vil flytte nærmare skulekretsen til barna dine, osv. Alt er forskjellige grader av personlege valg som den nye arbeidsgiveren ikkje treng å vite alle detaljane om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...