Gå til innhold

USA: Restaurant stenger etter trusler fra venstreekstremister


nahoj

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alt ved det vanlige. Venstresiden har både historisk og i nyere tid vært voldsekstremister. Mye av det de foretar seg skrives dog ned som vanlig kriminalitet, og ikke terror. Til tross for dette kom de på andreplass over antall terrorofre i Europa ifjor, selv om det riktignok var laaaaaaaaaangt ifra deres islamistallierte og ned til andreplass. Og høyreekstreme? De drepte null personer i Europa i 2016.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Årsaken til at de "må" stenge er deres egen idioti, og ar de ikke adskiller sine personlige preferanser fra restaurantens egen facebook-profil

 

plrbeHO.png

 

Stamkunder, studenter og andre i universitet-området der sjappa er lokalisert, vil vel ha seg frabedt å få den slags servert som "garnityr" til maten og boikotter stedet.

 

Lærdom, ikke legg deg ut med kundene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Egen idioti å ha helt legitime meninger?

 

 

Så hold da meninger vekk fra virksomheten du driver. Det burde jo være opplagt for alle typer bransjer hvor du har direkte kontakt med kunder.

 

De to skylder på "trusler" men i realiteten la de inn en "konkursbegjæring" og var dermed ferdige som restaurant i det området.

Lenke til kommentar

De driver en privat virksomhet. Hvis de ønsker å være politisk er det deres rettighet. Poenget er reaksjonen fra venstreekstremistene. De tror virkelig de har rett til å holde på slik, fordi media driver med skremselspropaganda og svartmaler Trump konstant.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...